chcem kupit LEGANZU

Moderátor: Blue Lanos

semsej
Kontaktovat uživatele:

chcem kupit LEGANZU

Příspěvek od semsej »

Zdravim, chcem sa spytat na niekolko veci. Teraz mam Espero a chcel by som presedlat na Leganzu. Za kolko sa oplati kupit ojazdena Leganza, lebo tie ceny su velmi rozdielne... Chcel by som nejaku do 120.000km... A tiez by som chcel vybavu CDX a v kozi. Videl som uz aj za 120.000,-Sk, ale aj za 229.000,-Sk. Obe mali cca 120.000km. Boli k nim aj zimne pneu s diskami... ta za 120.000,- uz bola ale predana...Teraz pozeram jednu za 175.000,-Sk rocnik 1998. Nie je to dnes uz vela? Je zachovale, 120.000km...

Ako som spominal, mam Espero co ma 76500km a super stav a 50.000,- Sk k tomu... Dostanem za to spolu Leganzu?

Inzeratov na Leganzu je malo, naopak, Espera sa neviem zbavit... inzerat je uz tyzden a este ani jeden telefonat... je za Espero, co ma 76500km, 1996 rok vyroby, vymenene rozvody, klima, 4xel.okna, el.spatne zrkadla, ABS, servo, k tomu zimne gumy vela 94.000,-? Technicky stav je 100%... Ja som ho kupil pred rokom za 129.000,-Sk...

Dikes a caute
Reklama

Slam

Příspěvek od Slam »

Nevim, jestli Ti to pomuze, ale ta cena se odviji IMHO dost casto od roku vyroby. Jinak mam pocit, ze CDX provedeni je vetsinove (v kuzi ale nikoliv).

Jinak ja poridil v unoru 2006 Leganzu vyrobenou v prosinci 2002 (mam dojem, ze mam zrejme vubec posledni prave Daewoo ;), nebot od ledna 2003 uz to byly Chevrolety a Leganza navic ani nepokracovala) se 130 tisici (zrejme prevazne po dalnicich) na krku za 154 tisic Kc, tak jsem snad moc nepreplatil. V servisu mi akorat rekli, ze ma neobvykle tichy motor a ze je celkove snad OK...

Jinak ja nesel po konkretnim typu auta, ja jen hledal neco pekneho od r. 2000 vys. 8)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
semsej
Kontaktovat uživatele:

leganza

Příspěvek od semsej »

hm... tak ja si predstavujem rok bud 1998, pripadne 1999. V sobotu idem pozriet do Noveho Mesta nad Vahom snad jednu za tych 175.000,- a uvidime, ci budem otravovat nadalej vo fore pre Espero :D

Kupil si velmi dobre, pokial je zachovala, rocnik 2002 je super! Ked to preratam na SK, tak ta tvoja vysla cca 200.000,-Sk... tym padom ja dost preplatim, ak kupim rocnik 1998 za 175.000, ale je zase v perfektnom stave...

Moja buduca :) je sice rok 1998, ale predana bola az 05/1999... Ide mi o to, ze cena Daewoo velmi rychlo klesa a ci ju predam napr. za 3 roky aspon za 130-140tis.Sk, ked ju kupim dnes za 175.000,-. Bral by som aj novsiu, ale nie su prachy :cry:

dikes, nazdar
Slam

Příspěvek od Slam »

Moje byla dana do provozu (prodana) 19.12.2002. Snad je v perfektnim stavu, teda aspon kdyz jsme ji kupoval, tak se mi to tak zdalo (i brachovi, co byl se mnou). Nekupoval jsem to v cistokrevnem bazaru, ale autosalonu VW, kde ji predchozi majitel nechal ihned, jak mu skoncil leasing, protiuctem za novyho Passata :), stala tam necely tyden, nez jsem si ji vyvedl. Tak uz z toho duvodu jsem tise predpokladal, ze me neceka nejaka zaludnost nebo neprijemnost (i diky leasingu mela pravidelny znackovy servis, servisni knizka je radne vedena). A jelikoz to bylo koupeno tam, kde to bylo i servisovano, ma to napr. i orig. cesky manual.

Zatim jsem byl v servisu 2x - kvuli bouchani pri prejezdu nerovnosti na zadni naprave. Poprve mi vymenili zadni dil vyfuku (IMHO zbytecne, na predeslych autech zdaleka nebyl vyfuk v tak dobrem stavu, jako ten vymeneny :lol:), gumovy ulozeni a jeden zadni brzdovy buben. To ale od toho zvuku nepomohlo, takze jsme to zrovna dneska dovezl do servisu podruhy, kde my konecne uz vymeni ty tycky stabilizatoru, coz je pry docela casty zdroj i problem a bude snad na cas pokoj...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
semsej
Kontaktovat uživatele:

kupim leganzu

Příspěvek od semsej »

No takze ani ta v Novom Meste nebola nic moc... zvonku bola OK, resp. na prvy pohlad... ale bolo by treba velmi vela investovat... povodne pytal 175.000 a nakoniec povedal, ze ju da za 165.000,-Sk. Ale za tolko korun by som si predstavoval Leganzu rocnik 1998 ako ma byt... Keby ju dal za 120-130.000,-Sk, tak ju beriem... ale aj to by bolo podla mna vela...

a teraz k zavadam... majitel sa o auto zjavne nestaral... malo 120.000km a nemal este menene rozvody... cize to by bola ako prva investicia... dalej vsetky naplne, spojkova vyzerala ako nafta... zadne kotuce boli v takom stave, ze by som sa bal na takom aute jazdit... predne prave dvere boli dole odhnite, a to vraj bolo garazovane auto!!! - to fakt tak hniju???, povodne radio s wechslerom na 10CD niekto vraj ukradol a tak tam bola daka nahrada, dake SONY, ktore ale nepracovalo s wechslerom..., zatekalo do kufra, a hlavne spojka zaberala strasne nizko, teda trebalo by sa pozriet aj na spojku... celne sklo malo asi 15cm prasklinu...

auto v takomto stave by som bral za cca 125.000,-Sk..., mozno ani to nie...aby som mohol dat vsetko spravit a auto bude ako ma byt... ale urcite nie za 165.000,-Sk a investovat dalsich 35.000,- a budem mat DAEWOO LEGANZU rocnik 1998 za 200.000,-Sk...to je trochu dost teda...

inak ak by niekto z vas predaval Leganzu v dobrom stave za normalnu cenu, moze sa ozvat na semsej@mail.t-com.sk, ICQ 155-634-881...urcite sa dohodneme! paci sa mi koza, ale nie je podmienkou... nechcem vybavu SX, ale CDX... a bolo by dobre, aby mala do 120.000km najazdenych a bol to aspon koniec roka 1998... a nechcem bordovu metalizu a bielu farbu :lol: BA a zapad SK... dikes

a predavam Espero v dobrom stave, menene rozvody, naplnena klimatizacia, ABS, 4x el.okna, el.spatne zrkadla, naplne, nova baterka, pred 3 tyzdnami nova STK, rok vyroby 1996, 100% technicky stav, servisna knizka, 76500km.... +4x zimne pneu... spolu za 94.000,-Sk ak by mal niekto zaujem...

dufam, ze to tu neotravuje ta inzercia :) , ale Leganza sa mi strasne paci, hlavne vnutri a zozadu... maska az tak moc nie... :lol: a preto ani nehladam ine auto...
milosh

Příspěvek od milosh »

Mrkni sem, tady je za 115 000kc ;)

http://www.autoesa.cz/karty/2100725.html
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
semsej
Kontaktovat uživatele:

chcem kupit Leganzu

Příspěvek od semsej »

hm... no cena je super, auto vyzera OK, kriteria vyhovuju na 100% :D

ale.... - ma to niekolko ale...
- auto z CR by som bral, ale Praha je predsa len dost daleko...
- nemam ani len predstavu, ako dovoz auta z CR prebieha...

ale ako tip je to super... ak by sa naslo nieco v SR bol by som radsej...

lenze u nas momentalne, resp. asi 3 tyzdne predava Leganzu asi 15 ludi :? a z toho som uz tri bol pozriet...

a bazere, co su na nete som presiel vsetky, dokonca asi 300m odomna, kde byvam je AAA, kde maju 3ks Daewoo Leganza, lenze tie su tam uz asi 3/4 roka, pretoze ich vykupili za velmi vysoku cenu a teraz ich nemozu predat... najdrahsia je 219.000,-Sk... to mi povedal kamos, co tam robi a navyse ani jedna z nich nie je v poriadku, co sa tyka tech.stavu, kamos pozeral do zaznamov... takze z tych troch ani jedna nepripada do uvahy... ale hned ako nejaka pride, co bude OK, vraj zavola... len keby to tolko netrvalo :lol:
Blue Lanos

Re: kupim leganzu

Příspěvek od Blue Lanos »

semsej píše:No takze ani ta v Novom Meste nebola nic moc...
Ten bazar poznam ja som tam este nevidel zachovale daewoo :x :oops: :?
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
semsej
Kontaktovat uživatele:

chcem kupit Leganzu

Příspěvek od semsej »

:D aha, ty si z Noveho mesta nad Vahom priamo? To som si az teraz vsimol...

ale ja som nebol v bazare, ja som sa tam stretol s konkretnym clovekom a ponuka na nete bola velmi lakava... a nakoniec to skoncilo, ako som napisal vyssie, cize nijako...dufam, ze si to neni priamo ty :lol: :lol: :lol:

myslim, ze sa nic nestane, ak sem dam link na inzerat, su tam aj obrazky... povedali by ste, ze auto bude v takom strasnom stave? ja teda hlavne podla pozadovanej ceny nie...

vravim, okamzite investicie co bolo treba cca 30.000 - 35.000 ako to odhadol moj otec... a k tomu cena 165.000,-... myslim, ze dotycny to bude predavat este dost dlho, resp. kym nenatrafi na takeho kupcu, co kupi aj take auto, ze hned po kupe moze ist rovno do servisu... inak auto je na prvy pohlad a hlavne na fotkach super...

no a tu je link:
http://www.autobazareeu.sk/car.php?id=87263
Blue Lanos

priamo ne :lol: ale denne chodim do worku okolo ;)
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Obrázek
Blue Lanos

Re: chcem kupit Leganzu

semsej píše:...dufam, ze si to neni priamo ty :lol: :lol: :lol:
Zda sa ti ze by som mal mat Leganzu? :roll:
Obrázek
semsej
Kontaktovat uživatele:

chcem kupit Leganzu

Příspěvek od semsej »

:o :o :o ano, zda sa mi, uz podla nicku si podozrivy :lol:

dnes som zmenil taktiku, uz nebudem chodit kukat ja, ale zavolal som na inzeraty a pridu oni... povedal som, ze nech ani nechodia, ak su nie si isti stavom auta... a povedal som vsetko, co pozadujem... a aj tak jeden pride az z Dolneho Kubina do BA, to znamena, ze si je isty svojim autom a to som rad :P :P :P ale az v piatok tento tyzden, alebo pondelok buduci tyzden, tak potom dam vediet ci som kupil...
Blue Lanos

:D Noooo inak spravna a celkom zaujimava taktika :D to si zapamatam.
Takze ja by som teda tiez v pripade predaja isiel aj do Giraltoviec lebo som si na 101% isty stavom auta :lol: ale toho sa nedockaju :lol:
Obrázek
semsej
Kontaktovat uživatele:

chcem kupit Leganzu

Příspěvek od semsej »

Taktika je to fakt dobra, lenze vyhodna len pre mna... ;) hm...

Tymto som vylucil take tipy predavajucich, ktori sa akoze nikam neponahlaju s predajom, maju urcenu pevnu cenu, z ktorej nedaju nic dole.... :lol: lebo dojdes kuknut auto, najdes dake zavady a pytas aspon o nieco nizsiu cenu a oni ti povedia, ze sa nikam neopnahlaju a ze niekoho najdu, aj ked neskor, kto take auto kupi...

A dalej tych, co si o svojom aute myslia, ze ake je super a hlavne v akom super stave a cakaju, kym ho niekto kupi a rovno moze ist do servisu... :x

Vlastne som vyselektoval takych, co chcu auto jednoznacne predat, a tiez takych, co sa neboja ist napr. aj 300-400km len preto, aby auto predali... hned pri telefonate som vysvetlil vsetky poziadavky, co sa tyka vybavy... potom poziadavky na technicky stav a nakoniec nech povie, co vsetko bolo menene a ci je od toho doklad... napr. rozvody atd atd...

Takze pride do BA chlapik z Dolneho Kubina s Leganzou 1998, servisovana az do dnesneho dna pravidelne, menene rozvody pri 75.000km ako ma byt, ja som si povodne myslel, ze sa menia pri 90.000km... a najazdenych ma teraz 104.000km, co si myslim, ze nie je vela... bola garazovana, nie je vobec chytena, ani spodky dveri, 100% technicky stav a vraj 99% stav laku a podobne... vysvetlil som mu, ze ako to tak nebude, tak zamavam rukou a moze ist naspat a on suhlasil... tak preco nie? a on potom este vravel, ze ak ho kupim, ci mu aspon preplatim cestu... a ja ze "jasneeee" :lol: :lol: :lol: ale ne, fakt preplatim, ak bude take, ako vravel...

Ja som sa nahanal z BA do Noveho Mesta nad Vahom len preto, aby som videl 5 minut auto a isiel zase naspat??? :x a to len preto, ze chlapik svoje auto ospevoval? a na mieste malo auto prasknute celne sklo, hnile jedny dvere zospodu, zadne kotuce boli uplne zodrane, spojka zaberela uz par milimetrov po zvdihnuti od podlahy, prasknuta predna hmlovka, nevymenene rozvody pri 120.000km, radio co bolo original a pracovalo s wechlerom vraj niekto ukradol... atd atd... a v servise bolo naposledy auto ked malo 45.000km... odvtedy nic... :?

no uvidime, urcite dam vediet... a ty, ak by si chcel svojho Lanosa predat, siel by si aj do Giraltoviec, ver mi... ale nechces ho predat :D :D :D
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Být na místě toho, kdo auto prodává, tak bych se na to vykašlal. Dal bych ho do bazaru a hotovo. Ale rozhodně bych nejezdil za kupcem. Nic proti semsej, ale to, že jedeš kouknout na auto k prodávajícímu je naprosto logické. A troufám si říct, že ti možná nějaké dobré auto ulítne. Třeba kdybych teď prodával sám (ne přes bazar) naši Nubiru (třeba Kombi), tak jsem si 100% jistý jejím stavem. Pravidelně je servisovaná, udržovaná, opečovávaná atd. Ale kdyby mi někdo zavolal, že má zájem o moje auto, ale ať k němu přijedu, tak ho pošlu slušně do prd*le. Jestli chce, ať si přijede.

Spíš si myslím, že tahle tvoje taktika přinese negativní efekt. Nicméně přeju ti, abys pořídil co nejlépe a abys byl spokojen.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“