brzdy
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
130??? co Ti vypadlo za čísloFranta P. píše:původní nexiácký a stály s poštovnym nějak 130 kč
Jinak já sem si dnes třmeny komplet repasoval a mám menší problém: prachovka která je okolo hlavního pístku (48mm) byla stažena takovym "plech. kroužkem" kterej se mi přes novou prachovku nepodařilo zaboha přetáhnout, zatim sem to stáhnul provizorně drátem, ale potřeboval bych poradit zda něco podobného prodávaj (původní jsou death) a popřípadě jak to tam dostanu? Jinak sem koupil nové kotouče a destičky: Ferodo Premier a je to pekelnej rozdíl Díky.
Kolopo
Tak ti nevím chlape původní prachovku si sundal dolu a sundal si ji i s tím kroužkem ?? jestli né tak ho musíš sundat je tam přirezlej a nevypadá to ani jako že tam něco je a když to sundáš dolu musíš perfektně šroubovákem nebo pilníkem vyčistit tu dosedací plochu od rezu a bys tam mohl nasadit novou prachovku která má na sobě navulkanizovanej ten krouřek nic jinýho už tam nepatří ani se nepřetahuje
To máš pravdu vidět to moc neni!!! ale sundal sem ho, perfektně očistil nasadil a při špatnym pohledu ta manžeta sklouzne dolu, a sem si jistej, že na ní nic navulkanizovanýho neni-čistá guma. Asi sem koupil zmetky? Koupil sem je V Praze 4 Krči a bylo to balený noname v ig. pytlíku se všema možnejma gumičkama, 170Kč za pytlik. Asi by to chtělo originálpetrm píše:Tak ti nevím chlape původní prachovku si sundal dolu a sundal si ji i s tím kroužkem ?? jestli né tak ho musíš sundat je tam přirezlej a nevypadá to ani jako že tam něco je a když to sundáš dolu musíš perfektně šroubovákem nebo pilníkem vyčistit tu dosedací plochu od rezu a bys tam mohl nasadit novou prachovku která má na sobě navulkanizovanej ten krouřek nic jinýho už tam nepatří ani se nepřetahuje
Kolopo
Já hlavně šlapu po plynu než po brzdách a teď to brzdí docela rozumně, ale nechci aby mi to kvůli netěsnící manžetce za pár měsíců zase zatuhlo. A hlavní důvod jsou nutný 14palečkový kola jinak bych do nich šel! mám slušný 13gumy letní i zimní a zase tak rozhazovačnej nejsem abych nakupoval 8novejch pneu s diskamaIvan píše:Spíš by to chtělo brzdy z GSi...
Kolopo
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kolopo, možná lepší varianta je trochu peněz "vyhodit", ale mít auto, které brzdí, co?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- simone
- Kontaktovat uživatele:
brzdy
tak s tým som sa nasral aj ja kým som to tam nasadil ale chce to vysokú dávku trpezlivosti ale da sa to
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
No Ivane teď mě to včetně kotoučů ,destiček atd. stálo skoro 4tis. a docela to i brzdí na jejich účinnost si nestěžuju mám problém jen s padající manžetou (ty třmeny vymysleli snad v hračkářství).Ivan píše:Kolopo, možná lepší varianta je trochu peněz "vyhodit", ale mít auto, které brzdí, co?
Kolopo