Pěkný den Sraz za 14 venku přeháňky/dešťové/ +5
Tak čtyři skleničky už mám doma a zbytek příští týden.Já to na net neumím dát ale bude to tady určitě zítra! Jak jsem psal znaky jsou ve zlaté barvě a text černý.Důležité je že jsou to obtisky které vydrží na skle a nemusíte mýt obavy že se to smeje.
Ať nám jezdí a nezlobí
Tak tady jsou sklenice + fotky z minisrazu v Decine
Ja jsem fotil, napravo u druhy fotky je Topol a Dream, kteremu jeste jednou dekuji za sehnani meho noveho PDA, dnes to jdu projet snad se neztratim
Jojo, panove, v realu vypadaj jeste lip a teprve jak se z nich pije, to se neda srovnat, pivko v normalni sklenicce nic moc, ale v teto i desitka chutna jako 12-ka
Pěkný den Sraz za 7 venku azůro 20stupňů plus
Tak sleničky mám už doma všechny! Jenom jestli mi neutrhnete hlavu tak jsou za 53 kč Řek jsem padesát tak když na tom někdo bude trvat tak to samozřejmě dodržím.
Ať nám jezdí a nezlobí
Topol píše:Tak sleničky mám už doma všechny! Jenom jestli mi neutrhnete hlavu tak jsou za 53 kč Řek jsem padesát tak když na tom někdo bude trvat tak to samozřejmě dodržím.
Som už písala, že akceptujem akúkolvek cenu ...53 Kč je super
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Topol píše:Pěkný den Sraz za 7 venku azůro 20stupňů plus
Tak sleničky mám už doma všechny! Jenom jestli mi neutrhnete hlavu tak jsou za 53 kč Řek jsem padesát tak když na tom někdo bude trvat tak to samozřejmě dodržím.
Ať nám jezdí a nezlobí