GRIL
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Docente, tohle nemíním řešit. Prostě kdo chtěl jet a ubytovat se, tak napsal. Kdo přijede a ubytování nechce, tak se z valné části vůbec neobtěžoval napsat. A když jde o gril, tak se ozve Ale jak říkám, to je fuk a nebudeme to tady nikerak rozmazávat, protože nejsme hašteřivé ženské
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
[quote="peco"]no tiez mam len taky maly turisticky gril, okruhly priemer cca 40cm.
Ty takému grilu hovoríš turistický???? ..sa navláčiš teda
Ja mám také (minulé leto sme ich veľmo výhodne (asi 25CZK) kúpili kdesi v shope v Brne) rozmerov cca 20x25...kompeltne s uhlím, podpalovačom. Po použití a samozrejme aj riadnom udusení sa dá na mieste na tom určenom vyhodiť. Horí to slušne asi hodinu. Normálne to v sezone a hlavne na SK predávaju draho ako sviňa(aj 100SKK), ale bratia česi nie sú takí hamižní...
Ty takému grilu hovoríš turistický???? ..sa navláčiš teda
Ja mám také (minulé leto sme ich veľmo výhodne (asi 25CZK) kúpili kdesi v shope v Brne) rozmerov cca 20x25...kompeltne s uhlím, podpalovačom. Po použití a samozrejme aj riadnom udusení sa dá na mieste na tom určenom vyhodiť. Horí to slušne asi hodinu. Normálne to v sezone a hlavne na SK predávaju draho ako sviňa(aj 100SKK), ale bratia česi nie sú takí hamižní...
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
vacsinou robim autoturistiku
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
No jo, tak já holt si koupím uzeniny v Hypernově nebo Albertu... Kdoví, co ti soukromí řezníci do toho melou, sousedovi se před časem ztratil pes a krátce potom byly v hospodě taky klobásy .Ivan píše:Prostě kdo chtěl jet a ubytovat se, tak napsal. Kdo přijede a ubytování nechce, tak se z valné části vůbec neobtěžoval napsat. A když jde o gril, tak se ozve
- Blue Lanos
cim to bude ja takyyKrtek píše:sáákryš já čet Girl a vo no je to o jinym žrádle. Už jsem chtěl ject taky
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Dobrý večer Sraz za 35 Jaro je tu!Mám plnou zahradu sněženekLIFELIKE píše:každý ako vie a môže ..... niekto sa kôli vrcholu v pote tváre škriabe do vysokých nadmorských výšok.... inému netreba ani z auta vyliezťIvan píše:a autoerotiku
Svatá pravda moje řeč! Já taky říkám:Někdo má rád holky a někdo zase vdolky a někdo oboje a někdo klobásky od řeznika a někdo zase z Hypernovy Hlavně nebuďte vepři Ó pardón.Mělo být VE-PŘI
Ať nám jezdí a nezlobí
at uz se registruje do klubu - www.nexiaclub.comRobert píše:Já se ohlásil, že pojedu, ale spát tam nebudu
Mimochodem, pojede se mnou soused, před týdnem si koupil Nechsiji
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak takBrainman píše:ja a Jirka za grilem, vsichni ostatni pred]Rebro[ píše:A ake bude poradie pri grile? treba sa tlacit? alebo budes Řeznik hadzat klobasky do davu?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jo jen takova technicka co treba uhli na grilovani?berete to jako samozrejmost ze kazdej neco doda nebo mate vyrobnu na drevene uhli?
ja mam pytel 3 kg a beru sebou a pro jistotu i ten mensi gril myslim ze se mi tam vejde
ja mam pytel 3 kg a beru sebou a pro jistotu i ten mensi gril myslim ze se mi tam vejde
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
a ty co nahlasili ucast o neco pozdeji, se pocitaj jako prihlaseni, ja sem o tom srazu zjistil az kdyz sem se registroval na daewoo clubuIvan píše:Řezníku, je oficiálně přihlášených kolem 40 lidí. Ti, kteří přijedou bez předchozího ohlášení, budou mít smůlu. A je to.
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW