auto do dvaceti tisíc?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
auto do dvaceti tisíc?
řeším dilema... za chvíli mám osmnáct a přemýšlím o nějakém přibližovadle... mám simsona, kterého bych eventuálně prodal a něco bych přidal...takže finančně moc rozhazovat nemůžu..
Největší dilema je - jít do škodovky?? když ano, tak určitě ne zřejmě favorita...za tu cenu jsou to shnilé šroty... maximálně rapida, nebo 130- tku po opravě - vyvařenou s novým lakem..
anebo - něco zahraničního, ale co?? ať to chvíli vydrží a nemusím to každdý den spravovoat...
Máme nexii, tak jsem uvaažoval o kadettovi 1,3 55kw...(jakožto studentovi mi není povinné ruení lhostejné...), jednak kvůli náhr. dílům, jednak kvůli kolům atd.....
Největší dilema je - jít do škodovky?? když ano, tak určitě ne zřejmě favorita...za tu cenu jsou to shnilé šroty... maximálně rapida, nebo 130- tku po opravě - vyvařenou s novým lakem..
anebo - něco zahraničního, ale co?? ať to chvíli vydrží a nemusím to každdý den spravovoat...
Máme nexii, tak jsem uvaažoval o kadettovi 1,3 55kw...(jakožto studentovi mi není povinné ruení lhostejné...), jednak kvůli náhr. dílům, jednak kvůli kolům atd.....
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km
- Reklama
Ja som pred Kalosom mal Kartónka, milovaná Škoda 105L. Kúpil som ju za 9000SK. Investoval som do nej asi 3000SK a to som menil komplet zadnú nápravu, spojku, dával sedačky z Rapida, menil nárazníky atď.
Ak chceš lacné auto z pohľadu prevádzka/ručenie/náhr. diely/kúpna cena tak jedine Škodovku. Ale musíš si vedieť zohnať náhrandé diely z bazárov, vrakovísk, internetu a pod. POtom môžeš mať skoro všetko grátis, alebo za smiešnu cenu flaše, piva a pod.
Ale zase od Škodovky nikdy nečakaj zázraky. Je ot iba približovadl,o, ktoré sa ti môže rozpadnúť pod nohami a o bezpečnosti nemôže byť ani reč.
Ak chceš lacné auto z pohľadu prevádzka/ručenie/náhr. diely/kúpna cena tak jedine Škodovku. Ale musíš si vedieť zohnať náhrandé diely z bazárov, vrakovísk, internetu a pod. POtom môžeš mať skoro všetko grátis, alebo za smiešnu cenu flaše, piva a pod.
Ale zase od Škodovky nikdy nečakaj zázraky. Je ot iba približovadl,o, ktoré sa ti môže rozpadnúť pod nohami a o bezpečnosti nemôže byť ani reč.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
já bych se na konkrátní typ a značku vykašlal. My teĎ pořídili zachovalou Corsu 1.2. Rok myslim 92 a je to od kolegyně z práce. prostě chce to štěstí a pořídit něco, co kapku znáš a víš, že stav je dobrej. Ale i tak počítam že auto s cenou 20 tis. je na první obouchání a za 2 roky ho nečeká STK ale ekologická likvidace.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Naprostej souhlas, budeš víc opravovat než jezdit. Za 20 to bude skoro na rozpadnutí a pokud nemáš nějakýho kámoše, kterej ti to zadarmo nebo za oplátku (můžeš mu třeba udržovat manželku ) vyvaří, tak si moc nepojezdíš...petrm píše:Za tyhle peníze nemůžeš sehnat nic dobrýho co se ti nebude rozpadat pod rukama bohužel musíš sehnat víc peněz a nebo budeš makat jako blázen aby si z toho auta něco vyrobil a budeš do toho jen cpát další prachy sorry tohle je můj názor
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
No tak moment...moje auto mělo na STK loni jenom jednu lehkou závadu, rozhodně to není žádnej střep, ale asi bych ho stejně za víc jak 20 papírů neprodalKrtek píše:Ale i tak počítam že auto s cenou 20 tis. je na první obouchání a za 2 roky ho nečeká STK ale ekologická likvidace.
Jinak jsem ho koupil za 14 tisíc a zatím do něj vrazil na opravách za rok a půl asi dalších 14 tisíc...nepočítám nákup zimních kol...takže teď odhaduju že je prodejný asi za 20, ale přesto je v poměrně dobrém stavu (přiměřeně věku )
Takže snad by se dal za 20 tisíc sehnat Racer kterej bude v relativně ucházejícím stavu...ale Š130 bude za ty prachy určitě mnohem zachovalejší.
Olda: Kadett 1.3 má objem 1297 takže je to v poho.
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
a co tak FIAT 127?
http://fiat127.okruhy.cz
Mam ho uz 4 roky - a ked nepocitam hudbu tak som do neho vrazil cca 5.OOO,- za tie roky.
Nepocitam samozrejme gumy, olej a pod.
http://fiat127.okruhy.cz
Mam ho uz 4 roky - a ked nepocitam hudbu tak som do neho vrazil cca 5.OOO,- za tie roky.
Nepocitam samozrejme gumy, olej a pod.
doporucuju peugot 106 (rv. 92) ... kamosovi jsem ho ted doporucil..stal 25 a je spokojenej .. a nebo mozna ke konci roku mozna nebude omezeni na dotahnuti auta starsi jak 8 let (dost se o tom mouvi a EU tlaci) .. potom bys za 1000EUR sehnal prehnanou karu (mobile.de, autoscaut24.de atd..)
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
mlauch
kup si kludne malucha - ak ho dostanes v dobrom stave ako ja tak nemas problemy. Od fiata 127 neodhovaram, ale na fiat 126 (maluch) je este milion nahradnych dielov a pocet co jazdi v polsku sa tieto diely este budu robitSnowmannn píše:a co tak daco taketo:
a ze sa kazi - kazde stare auto sa kazi - ja som ho kupil za 20 tis a vrazil osm do neho 7 tis a som 2 roky bez problemov
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Na zaciatok, ak to naozaj nepotrebujes na "solidne" jazdenie ale na naucenie sa jazdit a ako priblizovadlo, tak je celkom vhodna nejaka starsia skodovka. Je to aj cenovo celkom nizke, aj povinna poistka je z toho dolneho konca stupnice. Bracha nedavno kupil za 23000 Skk Skodu 105, kompletne zgeneralkovana kasna (vyvarena), nehrdzavu a zo splynovacom. Presiel cez STK. Hovori, ze na jazdenie po meste to bohate staci. A uz na tom spravil asi 3x BA-HN (asi 500km) a nazad. Zatial do toho nevrazil ani korunu na nejake opravy. Jazdi na plyn (nizke naklady) a sem - tam prileje trochu oleja do motora. Zatial neuvazuje o nejakom novom. Mozno pozdnejsie.
Je fakt, ze to nie je auto moc na pretekanie, ani bezpecne (iba plechy v kufri), ale zatial mu staci.
Tak si vyber.
Je fakt, ze to nie je auto moc na pretekanie, ani bezpecne (iba plechy v kufri), ale zatial mu staci.
Tak si vyber.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black