tak nejen škodofka oj....á náš trh.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Krtek
Kontaktovat uživatele:

tak nejen škodofka oj....á náš trh.

Příspěvek od Krtek »

Dneska jsem se byl project Aveem a muj prodejce tam měl vystavenou nááádhernou Evandu. Přiznam se, že po změně na Chevyho mi připadal předek takovej míň hezkej, hlavně přední mlhovky. Jenže vidět to naživo bylo paráda. Hlavně byla za 390 tis kč, rok 2004, model 05 a najeto asi 9tis km. Škoda, že byla po bouračce ale měnili prej jenom blatník a jedno světlo. Nebylo na ní poznat vůbec nic a i já jakožto odpůrce zbořenin bych do toho šel. Fakt jsem přemejšlel co se Soptíkem a jak se k tomuhle dostat. Ale hlavně mně dostala ta výbava. Kůže na všem, pěkná béžová. U nás jsem viděl jenom šedivou, za brutus příplatek. Tempomat, ten se u nás taky dodával ale až po roce prodeje (takže to odpovídá) ale co jsem u nás v ceníkách nikdy neviděl byly vyhřejvaný obě přední sedačky, u nás jsou jenom el. stavitelný a vyhřejvaný přední okno ! To se u nás snad nikdy nedodávalo. Myslim že cena v rajchu asi nebyla o moc jiná, výbavu typuju taky jako jedinou (myslim že tam bylo CDX) takže mně fakt automobilky štvou, jak náš trh vojebávaj.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Reklama

Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

To není aktivita automobilky, ale politika dovozce, který bohužel musí tak rok dopředu odhadnout, co budou zákazníci chtít. To je nevýhoda dalekých automobilek, že nejsou schopny pružně reagovat na požadavky trhu.
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Cudro

Příspěvek od Cudro »

Vyhrievanie predných sedadiel mali len Evandy v koži. V zime je to perfektná vec, len škoda že to montovali iba do dožennej výbavy. Musím dať za pravdu že ten tempomat je perfektná vec. Kolega ma Leganzu s tempomatom ale s Evandou sa to nedá porovnávat. Ten v Leganze pracuje na mechanickom princípe a počas jazdy neustále cvičí s plynovým pedálom pričim spotreba pri jazde na tempomat je vyšššia ako bez neho. U Evandy je to naopak. Tiež súhlasím že tie hmlové svetlá v Evande k tomu autu nepasujú. Predtým som mal Nubiru I a tam hmlovky vyzerali lepšie, ale hlavne lepšie svietili.
Chevrolet Evanda CDX 2.0, olivovostrieborná metalíza.
Predtým Daewoo Nubira I, Skoda 120 GLS
petrm
Kontaktovat uživatele:

Re: tak nejen škodofka oj....á náš trh.

Příspěvek od petrm »

Krtek píše:Dneska jsem se byl project Aveem a muj prodejce tam měl vystavenou nááádhernou Evandu. Přiznam se, že po změně na Chevyho mi připadal předek takovej míň hezkej, hlavně přední mlhovky. Jenže vidět to naživo bylo paráda. Hlavně byla za 390 tis kč, rok 2004, model 05 a najeto asi 9tis km. Škoda, že byla po bouračce ale měnili prej jenom blatník a jedno světlo. Nebylo na ní poznat vůbec nic a i já jakožto odpůrce zbořenin bych do toho šel. Fakt jsem přemejšlel co se Soptíkem a jak se k tomuhle dostat. Ale hlavně mně dostala ta výbava. Kůže na všem, pěkná béžová. U nás jsem viděl jenom šedivou, za brutus příplatek. Tempomat, ten se u nás taky dodával ale až po roce prodeje (takže to odpovídá) ale co jsem u nás v ceníkách nikdy neviděl byly vyhřejvaný obě přední sedačky, u nás jsou jenom el. stavitelný a vyhřejvaný přední okno ! To se u nás snad nikdy nedodávalo. Myslim že cena v rajchu asi nebyla o moc jiná, výbavu typuju taky jako jedinou (myslim že tam bylo CDX) takže mně fakt automobilky štvou, jak náš trh vojebávaj.
Jo tak tuhle sem chtěl pro známého ale nakonec si koupil Espace 98 ještě než sem mu o ni stihnul říct a docela ho to zamrzelo . Takže ji neprodali mě říkal že na ní má kupce a to je takový minimálně měsíc zpět ?
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jo a ještě k těm výbavám jelikož sem měl možnost nahlídnout docela hluboko do práce importéra tak za to opravdu nemohou automobilky ale importér ten si určuje složení výbavy a podle toho cenu ;)
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

já jí tam viděl v sobotu za 390.
a ty mlhovky jsem nemyslel že jdsou hnusnýž ale jestli jste si všimli, jako Daewoo měla Evanda takovej malej spojlírek a myslim že měla ty mlhovky lulatý a teď koukam, jak jsem mimo.. viděl jsem fotku Chevy Evandy s kapkovitejma, který vypadaj nic moc a vidim že většina jich má ty hezčí kulatý.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Odpovědět

Zpět na „EVANDA“