Zimička
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Řetězy jsou levný a drahý cena začíná někde u 300,- v supermarketu, a končí někde u 3000,- Kč. Samozřejmě čím vyšší cena, tím vyšší kvalita a snadnější montáž. Ty levný mají jednu nepříjemnou vlastnost, musí se na ně opatrně při jízdě i při brždění, není velký problém je přetrhnout. Doporučuji po montáži ujet tak 50 metrů, znovu zastavit a řetězy zkontrolovat jestli správně sedí a případně je došponovat. Volný řetěz mlátí do okolí, může se svlíknout a např. poškodit čidla ABS, nebo brzdové hadice. Při jakémkoli klepání zastavit a kontrolovat!!!!
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevim nevim, ale mam sve auto rad a nebudu ho nicit drifty a podobnyma kravinama, holt nevydelavam 50 litru mesicne jako Ondras
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: Zimička
Pěkný den Sraz za 55 venku -2 a porád sněháňky
Tak jak Ondro už máš dost?Já když se podívám z okna a vidím,že nevidím plot tak asi radši zatáhnu roletu
No nic příjde jaro příjde zase bude máj!!!
Ať nám jezdí a nezlobí
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano, už stačilo. Ani v garáži se nedá makatTopol píše:Tak jak Ondro už máš dost?
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Pěkný po půlnoci!
Jak začne chumelit tak si vzpomenu na Ondráše Myslím si,/i když v pana boha nevěřím/ že pámbů zařídil sněžení jen kvůli němu
Tak se Ondro vyblbni a ať to zas už roztaje!
Ať nám jezdí a nezlobí
Ja mám práve názor že auto potrbujem vtedy keď je vonku škaredo,fireman píše:no ja na zimu Nessi odstavim do prace budem chodit MHD-eckou a cely sneh sol a podobne uzasne zimne radovanky preckam v teple pred telkou
sneh, mráz, fujavica, dážď ...
Keď je pekne slnečno, preveziem sa aj na bicykli.
Holt každý využívame auto ináč. Moje sa nazýva rodinné.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.