Prestavba espero 2.0 na 1,5
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Prestavba espero 2.0 na 1,5
Zdravim Vas. Vedeli by ste mi poradit ? Da sa bez problemov vymenit
motor 2.0 za 1,5 ?? bude k 1,5 motoru sediet prevodovka z 2.0 l ? v com by sa mohol vyskytnut problem ?
motor 2.0 za 1,5 ?? bude k 1,5 motoru sediet prevodovka z 2.0 l ? v com by sa mohol vyskytnut problem ?
PREDAM - Daewoo ESPERO 2,0 8V SOHC, r.v. 96, zelena metaliza, Green vlozka, ABS, AirBag,klima spotreba kombi 6 - 7 l/100km, cena 60k, treba vidiet. tech stav 95%, vizualny stav 70%
Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
- Reklama
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prestavba espero 2.0 na 1,5
Nazdar, jedna otázka. Prečo to chceš urobiť?
adios
adios
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
podtaktovat, to sem nezral, kup si nexii a mas to s tim motorem
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: Prestavba espero 2.0 na 1,5
Ja si myslím že problém budeš mať najmä s papiermi. Prestavbu ti asi nepovolia...Filip píše:Zdravim Vas. Vedeli by ste mi poradit ? Da sa bez problemov vymenit
Espero 1,5; LPG; r.v.:1996
-
- Kontaktovat uživatele:
No ono je to tak.... Daewoo 1,5 - rozbite mam aj s papiermi, ktore sa neoplati opravovat koli pokrivenej konstrukcii.
Mam moznost kupit espero 2.0 za dobru cenu, len chcem donho prehodit neposkodeny motor z 1,5 a postavit ho na svoje papiere.....
kapisto ??? takze sa mi jedna len o technicku stranku veci. ci to ide bez problemov alebo budu nejake vaznejsie problemy pri tej prestavbe.
co vsetko treba urobit aby to slapalo ako ma.....
a este jedna vec. chcem pri tom zachovat tu prevodovku z 2.0 lebo na tej mojej 1.5 je urcite rozsypana.....
tak radte odbornici.
dakujem Vam
Mam moznost kupit espero 2.0 za dobru cenu, len chcem donho prehodit neposkodeny motor z 1,5 a postavit ho na svoje papiere.....
kapisto ??? takze sa mi jedna len o technicku stranku veci. ci to ide bez problemov alebo budu nejake vaznejsie problemy pri tej prestavbe.
co vsetko treba urobit aby to slapalo ako ma.....
a este jedna vec. chcem pri tom zachovat tu prevodovku z 2.0 lebo na tej mojej 1.5 je urcite rozsypana.....
tak radte odbornici.
dakujem Vam
PREDAM - Daewoo ESPERO 2,0 8V SOHC, r.v. 96, zelena metaliza, Green vlozka, ABS, AirBag,klima spotreba kombi 6 - 7 l/100km, cena 60k, treba vidiet. tech stav 95%, vizualny stav 70%
-
- Kontaktovat uživatele:
a este nieco. ak by mal potom niekto zaujem o ten 2.0 litrovy motor.... hlaste sa... predam ho velmi lacno a aj ine veci co mi ostanu.
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar, tak len urob "prepis" z 1.5 na 2.0l a motor nechaj. Ja to tak mam a uplne v pogodičke. Pri prepise ti nikto nebude čumieť na motor aký má obsah bo by to museli podľa výrobného čísla zisťovať a oni sa na to vyse..
Motor je teraz braný ako náhradný kus, MÁŠ niekoho šikovného čo ti urobí v dielni "PREPIS" ? Hádam vieš, že teraz sa to už nedá urobiť ako prestavba... ( ak niekoho takého máš, daj vedieť, mal by som tiež záujem ešte jeden kus tak urobiť )
Zatím
adios
Motor je teraz braný ako náhradný kus, MÁŠ niekoho šikovného čo ti urobí v dielni "PREPIS" ? Hádam vieš, že teraz sa to už nedá urobiť ako prestavba... ( ak niekoho takého máš, daj vedieť, mal by som tiež záujem ešte jeden kus tak urobiť )
Zatím
adios
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar, ako to myslíš s tými ôsmimi rôkmi? Ja mám info, že kasňa sa nedá vôbec prepísať, ..ppp píše:Mna by pri takejto operacii zaujimalo ako je to vlasten s tym 8rocnym obmedzenim na vymenu kasne. 8 rokob od konca vyroby alebo od vyrebonia ci zaevidovania konkretneho kusu.
adios
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
aaaaaa za koľko chceš streliť ten motor a koľko má nabehané?Filip píše:a este nieco. ak by mal potom niekto zaujem o ten 2.0 litrovy motor.... hlaste sa... predam ho velmi lacno a aj ine veci co mi ostanu.
adios
No prehodit ti to pujde myslim uplne v pohode.jen musis motor prendat i s pocitacem a elektrikou .priruba prevodovky je stejna jen prevody budou mozna jine.nevim jestli to pisou v popisu auta v servis.manualu.muzou ti kolegove pomoct kdyz ti reknou kolik otacek maj na urcity kvalt v urcite rychlosti treba na 5 rychl ve 100kmh 2,0 a 1,5.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Filip ..
motor 2.0 nepredavaj..
..vysvetlim postup..
kupish Espero 2.0 bez papiera..
..prehodish cely hnaci agregat (motor+ prevodovka+ poloosi) z Espera 1.5 do Espera 2.0
..pojdesh na prepis.. ( vymena karoserie )..
.. o 6mesiacov ..prehodish motor 2.0 naspet.. do Espera 2.0
..a pojdesh na prepis cisla motora.. (to ale uz nikoho v dnesnej dome nezaujima)...
motor 2.0 nepredavaj..
..vysvetlim postup..
kupish Espero 2.0 bez papiera..
..prehodish cely hnaci agregat (motor+ prevodovka+ poloosi) z Espera 1.5 do Espera 2.0
..pojdesh na prepis.. ( vymena karoserie )..
.. o 6mesiacov ..prehodish motor 2.0 naspet.. do Espera 2.0
..a pojdesh na prepis cisla motora.. (to ale uz nikoho v dnesnej dome nezaujima)...
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele: