začátečník
Moderátor: Blue Lanos
začátečník
Vážení přátelé, tak jsem se také zbláznil. V pátek v 21 hodin jsem si koupil Matízka 0,8 S / 1999 , a tak se učím jezdit a doposud mi není jasná spotřeba .
Navíc bych potřeboval levně sehnat nebo získat nákres zadní desky, aby mi lidi nečubrněli do kufříku...
Poku to někdo máte, tak prosím, prosím
na adresu: rehacek.tabor@seznam.cz
díky
Navíc bych potřeboval levně sehnat nebo získat nákres zadní desky, aby mi lidi nečubrněli do kufříku...
Poku to někdo máte, tak prosím, prosím
na adresu: rehacek.tabor@seznam.cz
díky
Matiz 0,8 S
- Reklama
Re: začátečník
Jak zbláznil ? Naopak, koupil sis pořádný auto, takže jsi naopak dostal rozum, ne ?REHACEK píše:Vážení přátelé, tak jsem se také zbláznil.
11 litrů? To snad ne!
Tak nevím, jsem s Matískem začátečník. Doteď jsem jezdíval Renaulty 5 1,4, přesto jezdím za 6 litrů. Což se mi zdá stále moc, musím se učit s novou Beruškou zacházet.
Bílý Riki
Bílý Riki
Matiz 0,8 S
Re: 11 litrů? To snad ne!
pod 5 litrů se dostaneš těžko,počítej tak 5,3 až 6,5 l/100kmREHACEK píše:Tak nevím, jsem s Matískem začátečník. Doteď jsem jezdíval Renaulty 5 1,4, přesto jezdím za 6 litrů. Což se mi zdá stále moc, musím se učit s novou Beruškou zacházet.
Bílý Riki
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Rozhodně se musíš naučit jezdit a NEVYŘAZUJ když pojedeš z kopce naopak nech tam rychlost nebo když je dostatečně prudký kopec klidně podřaď a nauč se dojíždět do křižovatky se stále zařazenným kvaltem a brzdit podřazovánímREHACEK píše:Tak nevím, jsem s Matískem začátečník. Doteď jsem jezdíval Renaulty 5 1,4, přesto jezdím za 6 litrů. Což se mi zdá stále moc, musím se učit s novou Beruškou zacházet.
Bílý Riki
Taky je teď pořád zima jak v ruským filmu... V létě to bude lepší, já mám teď spotřebu kolem 6,3, v srpnu jsem byl na dovolené na Slovensku za 4,5 .REHACEK píše:přesto jezdím za 6 litrů.
prosim ta, ako si to stym lanosom spravil?
ja som sa este pod 7,5 nedostal:(
ja som sa este pod 7,5 nedostal:(
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
Možná tak, jak kdysi dávno za socíku popisovala jedna dáma ve Světě motorů: Jeli z Bulharska z dovolené a hned u moře se jim pokazilo auto, a až do Čech je odtáhlo hafo ochotných řidičů (kterým v tom Světě motorů děkovala), takže nespotřebovali ani deci benzínu, tím pádem je to nestálo ani kačku a měli ještě nižší spotřebu než petrm .
-
- Kontaktovat uživatele:
Běžným ježděním ne. Stylem Economy Rallye určitě. Můj rekord je 3.56l/100km na 120km trase ve zvlněném terénu s průměrem asi 55 km/h. Dlouhodobě jezdím za 5.7 asi.V.Brousek píše:pod 5 litrů se dostaneš těžko,počítej tak 5,3 až 6,5 l/100km
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Docent píše:V létě to bude lepší, já mám teď spotřebu kolem 6,3, v srpnu jsem byl na dovolené na Slovensku za 4,5 .
Co to tam v tej ceskej zemi mate za benzin... asi nejaky vodnaty...u nas je husty ako med,preto je ta spotreba nizsia...petrm píše:Já měl na slovensku spotřebu s Lanosem 5,2 l a v čechách nejsem schopen dostat se pod 8 l
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi