Neony do spod auta
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Tak jak jsem napsal na minule strance tak ostrikovace jsem konecne zapojil.byl jsem v sobotu v praci a daval do hromady auto-vodni pumpa vysokotlake cerpadlo vymena oleje a zapojeni ostrikovacu. tak se tesim na prvni policajty jak to zas budu muset utrhnout.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
-
- Kontaktovat uživatele:
Já bych se moc nebál,za to ti toho moc neudělaj...mě taky dali za neony jen 100...palikx píše:Tak jak jsem napsal na minule strance tak ostrikovace jsem konecne zapojil.byl jsem v sobotu v praci a daval do hromady auto-vodni pumpa vysokotlake cerpadlo vymena oleje a zapojeni ostrikovacu. tak se tesim na prvni policajty jak to zas budu muset utrhnout.
palikx píše:Tak jak jsem napsal na minule strance tak ostrikovace jsem konecne zapojil.byl jsem v sobotu v praci a daval do hromady auto-vodni pumpa vysokotlake cerpadlo vymena oleje a zapojeni ostrikovacu. tak se tesim na prvni policajty jak to zas budu muset utrhnout.
Když na to koukám ,kámoš se vytahuje že má levnější díly než já
ŘEZNÍK
No byla to trochu nestandartni oprava(to posrany cerpadlo stalo starsi 10000)a bezne se nemeni(ja tam jednou nalil spatnou naftu a uz se to vezlo)
takze jinak naprosta spokojenost.
takze jinak naprosta spokojenost.
Simson s 51
Simson s 51
Proč bys´trhal - dej si tam vypínač!palikx píše:Tak jak jsem napsal na minule strance tak ostrikovace jsem konecne zapojil.byl jsem v sobotu v praci a daval do hromady auto-vodni pumpa vysokotlake cerpadlo vymena oleje a zapojeni ostrikovacu. tak se tesim na prvni policajty jak to zas budu muset utrhnout.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo vypinac je varianta ale radsi pak utrhnu ty 2 malicky kabliky a za rohem je zs spojim.jinak auto mam v pohode tak snad nikdo prudit nebude.mate pravdu jde o naladu.
Simson s 51
Simson s 51