Umele prahy
Moderátor: Blue Lanos
Umele prahy
Neviete niekto kde sa da zohnat na espero umele lemy blatnikov a prahov ??? A co to asi stoji ? Dik
Espero 1,5 GlX, 66kW, 65 000 km
- Reklama
prahy
Dik to by potesilo lebo predpokladam ze original pri objednavke cez cchevrolet by to dlho trvalo a urcite aj riadne stalo a ktovie ci to vobec sa da objednat
Help
Neviete niekto ako a kde by sa dali zohnat tie lemy, umelohmotne? Alebo nevie niekto ich upravit z nejakeho ineho??? Diky moc
Re: Help
Dik Prosim ta nevies na nich nejaky mail ??? alebo iny kontakt, mam to trosku daleko tak by som si to objednal. diky mocAnonymous píše:Nazdar.Tie lemy môžeš kúpit vo Zvolene na Neresnickej ceste č.3 auto tuning...MilanK píše:Neviete niekto ako a kde by sa dali zohnat tie lemy, umelohmotne? Alebo nevie niekto ich upravit z nejakeho ineho??? Diky moc
Re: Help
Asi to bude toto: http://www.a-ts.sk/home.aspMilanK píše:Dik Prosim ta nevies na nich nejaky mail ??? alebo iny kontakt, mam to trosku daleko tak by som si to objednal. diky mocAnonymous píše:Nazdar.Tie lemy môžeš kúpit vo Zvolene na Neresnickej ceste č.3 auto tuning...MilanK píše:Neviete niekto ako a kde by sa dali zohnat tie lemy, umelohmotne? Alebo nevie niekto ich upravit z nejakeho ineho??? Diky moc
R.I.P
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
h
No maju tam zaujimave veci no na espero som tam akosi nic nenasiel... Skoda
Re: h
mirec píše:Neviete niekto poradit kde zohnat zadne kridlo na Espero? origos stoji okolo 10000MilanK píše:No maju tam zaujimave veci no na espero som tam akosi nic nenasiel... Skoda
Pozri http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... ected=3597
cena 1880 KC
Lemy
Mne sa nikde nedari najst umelohmotne lemy blatnikov , neviete niekto o niecom alebo ci by pasovali aj z nejakeho ineho auta , lebo zohnat ich na espero je asi nemozne .. Dik
Re: Lemy
tak to som na espere este nevidel... a co ta vedie k takemu rozhodnutiu??? ak je to pociatocna korozia, tak tie lemy ti ju dokoncia...MilanK píše:Mne sa nikde nedari najst umelohmotne lemy blatnikov , neviete niekto o niecom alebo ci by pasovali aj z nejakeho ineho auta , lebo zohnat ich na espero je asi nemozne .. Dik
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V