Chtel bych se jako novopoceny majitel Leganzy zeptat na klicek zapalovani. K auto jsem dostal jeden standardni (tj. vcetne tlacitek LOCK a UNLOCK a cervenou LEDkou) + jeden bezny (bez elektroniky). Nekde jsem cetl, ze snad ten standardni klicek obsahuje nejaky dekoder, takze se chci preptat, jestli tim nahradnim auto akorat otevru nebo i nastartuju?
Druhy dotaz se tyka bouchani na zadni naprave pri prejizdeni nerovnosti. Ten zvuk je podobny tomu, jako bych mel v zadnim kufru nejakou drevenou kladu...

Kdyz jsem mel na aute orig. lity disky s letakama, tak to nebylo tak slyset (a jenom zleva a obcas), kdyz jsem tam dal nedavno plechace se zimnima gumama radne dofouknutyma, tak je to slyset podle me vic a casteji.

Koukal jsem do kufry na rezervni kolo a zda se pevne prisroubovane, takze v kufru mi snad nic neposkakuje. Auto pritom nevykazuje zadnou nestabilitu ci chveni, proste se (zatim) projevuje jen ten neprijemny zvuk... Netusi nekdo, co by to mohlo byt za zavadu a jak je zavazna (a nakladna na opravu)?
No a dotretice dotaz ohledne popelniku vzadu (tj. na zadku stredoveho tunelu pred zadnimi sedady - mam tam jen diru a jak jsem tak koukal, tak firmy zabyvajici se autodily, zrovna tohle zjevne nevedou, takze se chci optat, jestli mi s timhle pomuzou napr. ve znackovym servise nebo jestli existuje pro nase auta nejaky specializovany vrakac (nejlepe ve vychodnich Cechach)?
Diky predem za jakekoliv rady a informace...