Svatba
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Tak tady jsme
Foto z obradni sine mam taky, ale bylo tam blby svetlo, takze tam jsme s cervenyma ocima jak mimozemstani Ale taky je sem brzy hodim
Foto z obradni sine mam taky, ale bylo tam blby svetlo, takze tam jsme s cervenyma ocima jak mimozemstani Ale taky je sem brzy hodim
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dik, no mladi bylo kdyz mi bylo 20, od ty doby uz to jedez kopce
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Miloshi, ať vám to vydrží a jste spokojení ve společném životě! Jen na okraj, my smanželkou letos slavíme 25 let (v září) Co to vlastbě je za svatbu????
Tak Vám přeju alespoň 2x tolik
Tak Vám přeju alespoň 2x tolik
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
no to je jedno ne? ted uz na zadnej nepojedu, teda na daewoo srazy jo, ale na jiny prdim, to uz me nak neba...Vít, Jiří píše:člověče Mildo to je uplně jiná paní než si bral sebou na srazy!!!!!!
PS:BACHA AT TO NEČTE ONA
A hned sem musel fungovat
Jo tak to na tom svete chodi Aspon vis co te ceka dalsich cca 50 letmilosh píše:A hned sem musel fungovat
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
jojo, ten knirac byl neskutecnej, ale jinak super obsluha !!!mrk píše:kokos, ten vzadu na tych prvych fotkach ma dobre fuzy
inak, gratuluji, pane
Dik za prani