Kdo byl na srazu v Piešťanech tak většinou mají upomínkové skleničky.Fotky jsou i zde na stránkách na:
http://daewooclub.com/viewtopic.php?t=3 ... c&start=30
Psal mě Ivan a potom jsme si i volali jestli bych nenechal udělat i na tento sraz nějaké sklo.Nejdřív jsem to na stránky nechtěl dávat ale rozmyslel jsem si to protože to bude stát nějakou korunu.CHtěl bych aby se to líbilo a bylo jich potřebný počet.
Navrhuji aby byla stejná velikost / 0,3l/ a to proto,že z ní budou pít ženy a i třeba děti /dorost/ a nemusí to být jenom pivo ale třeba limo a nebo i něco tvrdého.Myslím si,že je to univerzální velikost.Když jsme o tom mluvili s Ivanem tak by mohly zůstat i znaky jen by se změnil text.Cena by byla maximálně do čtyřiceti kč.
Ještě jsem se ptal jestli by bylo možné dodělat i provedení Piešťany.Bylo by možno ale požadují minimálně 15 ks jinak že nebudou ani špinit mašinu.Jinak provedení je to sitotisk.Nesmí to přijít do myčky!!! Ale když se to umyje v ruce a jen jarem tak to vydrží! Mám skleničky které se dělali někdy před třiceti lety a jsou porád OK!
Tak vážení můžete polemizovat a mít připomínky na vylepšení !
Jinak závazné objednávky jako soukromou zprávu.Jméno a počet ks.
Jinak dnes je to za 65 dní tak max.dvacet dní na diskus!
Ať nám jezdí a nezlobí

// EDIT BY MILOSH //
Takto bude vypadat - krasavec !!!!