Jak na autohifi v nexii
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Jak na autohifi v nexii
AUTOHIFI V NEXII
Tak sem můžete psát komentáře, připomínky a třeba i kritiku na to, co jsem to napsal
Tak sem můžete psát komentáře, připomínky a třeba i kritiku na to, co jsem to napsal
Naposledy upravil(a) milosh dne úte lis 16, 2004 18:29, celkem upraveno 1 x.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Tak když jsem tím šťastným majitelem elektrické stahovačky, tak by mě zajímalo, kam mám dát tu 2cm podložku. Ani nevíš, jak bych byl rád za 17cm repráky, ale nenašel jsem jiné místo než viz. obr. a tak tam mám 13cm
Ta jediná volná plocha na mích dveřích klame, protože je pod ní motor té mojí "šťastné-nešťastné" stahovačky.
Kdyby to někoho zajímalo, tak jso to Pioneer TS-H1302(středobas+výškáč)
A vzadu taktéž Pioneer TS-A6947.
V kufru se mi ještě schovává brumlík od EMPHASERu. Aktivní 25cm.
Ta jediná volná plocha na mích dveřích klame, protože je pod ní motor té mojí "šťastné-nešťastné" stahovačky.
Kdyby to někoho zajímalo, tak jso to Pioneer TS-H1302(středobas+výškáč)
A vzadu taktéž Pioneer TS-A6947.
V kufru se mi ještě schovává brumlík od EMPHASERu. Aktivní 25cm.
Zajimavy odkaz na autohifi je od naseho noveho clena z Holandska, ktery bude brzy taky v seznamu clenu, je ZDE.
A malá ukázka na foto
A malá ukázka na foto
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Na nasem webu jsem udelal sekci AUTOHIFI, kde budou snad postupne pribyvat clanky, zatim tam jsou 2, ale treti uz se chysta
http://www.nexiaclub.com/search.php?rsv ... &rstema=18
http://www.nexiaclub.com/search.php?rsv ... &rstema=18
uz pisu clanecek o instalaci
mno, videl, asi u 5 nexii, vetsinou zahranicnich. ale zase tolik to nerveVít, Jiří píše:nechci ti do toho kecat ale u kolika aut si viděl takhle vysoko repráky.
až pustíš rádio na poloviční výkon tak ty i spolujezdkyně ohluchnete.
a taky kam si dal vejškáče,na palubovku a nebo k zrcátkům
vejskace na palubovku, ale pudou jinam, resp. bude se menit jejich poloha
Tak uz jsem sepsal clanecek o instalaci repro do prednich dveri, tak se na nej muzete podivat a zkritizovat v komentarich pod clankem
http://WWW.NEXIACLUB.COM
http://WWW.NEXIACLUB.COM
-
- Kontaktovat uživatele:
No vy jste dobří. článků hodně ale všechno na HB. Co my se sedanem? My nesmíme poslouchat muziku? Včera jsem dotlačil od známého zesilovač, prý na zkoušku, než se mu kamarád ozve, že ho chce zpátky (už 3 roky se neozval) takže jsem začal přemžšlet nad woofrem, repro mám vzadu jak tak dobré, ALE
Woofer není problém koupit (resp postavit - protože návodů mám dost i nějaký ten SW na výpočet objemu abasreflexu) ale jak zabezpečit to, aby šel zvuk z kufru do kabiny, když je tam ten de*ilní plech? Vyvrtat ďůry?
Woofer není problém koupit (resp postavit - protože návodů mám dost i nějaký ten SW na výpočet objemu abasreflexu) ale jak zabezpečit to, aby šel zvuk z kufru do kabiny, když je tam ten de*ilní plech? Vyvrtat ďůry?
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
cubo, tak navod udelej rad ho dam na web, sedana nemam, spravny nexiar ma HB vid ivane