ach tá spotreba
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
to by bylo super, je mi to ale divny, protoze vse uz mam na aute seriovy, jen KN sport vlozku a brisk svicky a ty to prece nemuzou delat,ne? Ale je pravda ze v TP je psana spotreba ve meste 11.2Lpalikx píše:No fuj 11L ?to snad nemyslis vazne.i kdyz na kratky trate ale to je nejak moc i na zimu .Na sraz zkusim privezt diagnostiku a kouknem se ti na to.(ale nevim jestli to pujde)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Hele a co termostat leganza je schopná normálně topit ukazovat relativně dobrou teplotu a žrát 14 l a po výměně termostatu kdy se teplota na budíku prakticky nezmění ale v diagnostice stoupne o 10 stupňů a spotřeba klesne na 10milosh píše:to by bylo super, je mi to ale divny, protoze vse uz mam na aute seriovy, jen KN sport vlozku a brisk svicky a ty to prece nemuzou delat,ne? Ale je pravda ze v TP je psana spotreba ve meste 11.2Lpalikx píše:No fuj 11L ?to snad nemyslis vazne.i kdyz na kratky trate ale to je nejak moc i na zimu .Na sraz zkusim privezt diagnostiku a kouknem se ti na to.(ale nevim jestli to pujde)
no to by taky asi bylo mozny, ten jsem jeste nemenilpetrm píše:Hele a co termostat leganza je schopná normálně topit ukazovat relativně dobrou teplotu a žrát 14 l a po výměně termostatu kdy se teplota na budíku prakticky nezmění ale v diagnostice stoupne o 10 stupňů a spotřeba klesne na 10milosh píše:to by bylo super, je mi to ale divny, protoze vse uz mam na aute seriovy, jen KN sport vlozku a brisk svicky a ty to prece nemuzou delat,ne? Ale je pravda ze v TP je psana spotreba ve meste 11.2Lpalikx píše:No fuj 11L ?to snad nemyslis vazne.i kdyz na kratky trate ale to je nejak moc i na zimu .Na sraz zkusim privezt diagnostiku a kouknem se ti na to.(ale nevim jestli to pujde)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Blue Lanos
To by bolo super, keby sa ti to podarilo pritahnut Ja bych si dal kuknut tiez teplotu vody a funkcnost termostatupalikx píše:No fuj 11L ?to snad nemyslis vazne.i kdyz na kratky trate ale to je nejak moc i na zimu .Na sraz zkusim privezt diagnostiku a kouknem se ti na to.(ale nevim jestli to pujde)
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
no to je moje porad, ale v tomto obdobi bych to spis oznacil pojmem rodicovska (teda u me, u tebe nevim )Habron píše:No co já jsem si všimnul, tak ta moje nexie teď v zimě po městě kolem 9, mimo město i pod 8, ale je to taková dost poklidná jízda, skoro důchodcovská ...
Termostat myslis toto? Maji jich tam vicpetrm píše:Hele a co termostat leganza je schopná normálně topit ukazovat relativně dobrou teplotu a žrát 14 l a po výměně termostatu kdy se teplota na budíku prakticky nezmění ale v diagnostice stoupne o 10 stupňů a spotřeba klesne na 10milosh píše:to by bylo super, je mi to ale divny, protoze vse uz mam na aute seriovy, jen KN sport vlozku a brisk svicky a ty to prece nemuzou delat,ne? Ale je pravda ze v TP je psana spotreba ve meste 11.2Lpalikx píše:No fuj 11L ?to snad nemyslis vazne.i kdyz na kratky trate ale to je nejak moc i na zimu .Na sraz zkusim privezt diagnostiku a kouknem se ti na to.(ale nevim jestli to pujde)
- 155kč
Tak to nebude problem pomerne malou castku zainvestovat