Levé přední dveře

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Petan76

Levé přední dveře

Příspěvek od Petan76 »

Prosím vás nevíte někdo jestli pasují LP dveře z II nubiry na I nubiru.
Nebo od kterého roku do kterého se dají dát na mou r.v.99
(urval jsem je při couvání o závěj,zapadl jsem a musel couvat s otevřenými dveřmi)nesmějte se mi :(
Nubira 1.6 16v LPG plná výbava
Reklama

V.Brousek

Re: Levé přední dveře

Příspěvek od V.Brousek »

Petan76 píše:Prosím vás nevíte někdo jestli pasují LP dveře z II nubiry na I nubiru.
Nebo od kterého roku do kterého se dají dát na mou r.v.99
(urval jsem je při couvání o závěj,zapadl jsem a musel couvat s otevřenými dveřmi)nesmějte se mi :(
já se nesměji :D :D :D,jenom to slovo URVAL,to mě dostalo.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

:lol: ja se smeju, muj znamej otevrel nedavno dvere do slinice a odjeli mu na tranzitu, kdyby se drzel v tu chvili jeste madylka, mohl z auta vycestovat taky :lol: :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

koukám všichni samá sranda ale aby poradili to né ;) . Z venku jsou ty dveře uplně stejný tvarově ale zevntř je uplně jiný podklad jelikož je tam jiný tapec a jinde umístěný ovládání musel bys je porovnat kus s kusem a důkladně prozkoumat jestli půjdou předělat nebo jestli nemaj náhodou shodný díry
Petan76

Příspěvek od Petan76 »

petrm píše:koukám všichni samá sranda ale aby poradili to né ;) . Z venku jsou ty dveře uplně stejný tvarově ale zevntř je uplně jiný podklad jelikož je tam jiný tapec a jinde umístěný ovládání musel bys je porovnat kus s kusem a důkladně prozkoumat jestli půjdou předělat nebo jestli nemaj náhodou shodný díry
Díky moc ,už si zítra jedu pro dveře na stejný ročník.
Nubira 1.6 16v LPG plná výbava
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

petrm píše:koukám všichni samá sranda ale aby poradili to né ;) . Z venku jsou ty dveře uplně stejný tvarově ale zevntř je uplně jiný podklad jelikož je tam jiný tapec a jinde umístěný ovládání musel bys je porovnat kus s kusem a důkladně prozkoumat jestli půjdou předělat nebo jestli nemaj náhodou shodný díry
Rozdily v konstrukci nejsou? Protoze kdyz sem videl, jak se v Australskejch crash testech Nubira zlepsila, z asi ** v roce 98 (mozna dokonce jedna preskrtla) na **** v roce 2002, tak bych cekal i nejaky vystuhy navic.
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Vždyť i v Nubi I je ve dveřích výstuha jako prase ! :?
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

PavelZ píše:
Rozdily v konstrukci nejsou? Protoze kdyz sem videl, jak se v Australskejch crash testech Nubira zlepsila, z asi ** v roce 98 (mozna dokonce jedna preskrtla) na **** v roce 2002, tak bych cekal i nejaky vystuhy navic.
To jsou vzhledový věci a ty se nemusejí lišit ale v crash testu jde o konstrukci nosnejch částí a to jsou věci který nejsou vidět a přitom je mohou lehce změnit aniž by se měnilo uchycení ap.
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“