Prosím vás nevíte někdo jestli pasují LP dveře z II nubiry na I nubiru.
Nebo od kterého roku do kterého se dají dát na mou r.v.99
(urval jsem je při couvání o závěj,zapadl jsem a musel couvat s otevřenými dveřmi)nesmějte se mi
Levé přední dveře
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Levé přední dveře
Nubira 1.6 16v LPG plná výbava
- Reklama
Re: Levé přední dveře
já se nesměji ,jenom to slovo URVAL,to mě dostalo.Petan76 píše:Prosím vás nevíte někdo jestli pasují LP dveře z II nubiry na I nubiru.
Nebo od kterého roku do kterého se dají dát na mou r.v.99
(urval jsem je při couvání o závěj,zapadl jsem a musel couvat s otevřenými dveřmi)nesmějte se mi
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Díky moc ,už si zítra jedu pro dveře na stejný ročník.petrm píše:koukám všichni samá sranda ale aby poradili to né . Z venku jsou ty dveře uplně stejný tvarově ale zevntř je uplně jiný podklad jelikož je tam jiný tapec a jinde umístěný ovládání musel bys je porovnat kus s kusem a důkladně prozkoumat jestli půjdou předělat nebo jestli nemaj náhodou shodný díry
Nubira 1.6 16v LPG plná výbava
Rozdily v konstrukci nejsou? Protoze kdyz sem videl, jak se v Australskejch crash testech Nubira zlepsila, z asi ** v roce 98 (mozna dokonce jedna preskrtla) na **** v roce 2002, tak bych cekal i nejaky vystuhy navic.petrm píše:koukám všichni samá sranda ale aby poradili to né . Z venku jsou ty dveře uplně stejný tvarově ale zevntř je uplně jiný podklad jelikož je tam jiný tapec a jinde umístěný ovládání musel bys je porovnat kus s kusem a důkladně prozkoumat jestli půjdou předělat nebo jestli nemaj náhodou shodný díry
To jsou vzhledový věci a ty se nemusejí lišit ale v crash testu jde o konstrukci nosnejch částí a to jsou věci který nejsou vidět a přitom je mohou lehce změnit aniž by se měnilo uchycení ap.PavelZ píše:Rozdily v konstrukci nejsou? Protoze kdyz sem videl, jak se v Australskejch crash testech Nubira zlepsila, z asi ** v roce 98 (mozna dokonce jedna preskrtla) na **** v roce 2002, tak bych cekal i nejaky vystuhy navic.petrm píše:koukám všichni samá sranda ale aby poradili to né . Z venku jsou ty dveře uplně stejný tvarově ale zevntř je uplně jiný podklad jelikož je tam jiný tapec a jinde umístěný ovládání musel bys je porovnat kus s kusem a důkladně prozkoumat jestli půjdou předělat nebo jestli nemaj náhodou shodný díry