funkcne autoradio nepocut
Moderátor: Blue Lanos
funkcne autoradio nepocut
Zdravim. Chcel by som vas poprosit o pomoc. Mam v leganze original autoradio ktore je plne funkcne (bolo vyskusene aj mimo auta) ale ked je v aute a tvari sa ze hra tak ho nepocut, skusal som vsetky mozne nastavenia, no nic nepomohlo. Reproduktory su tiez ok. Tato zavada sa mi stala potom co som musel startovat na bateriu z ineho auta. Po tomto startovani bola este par dni zaseknuta kazeta v autoradiu no ta sa mi pocase podarila vybrat. Dakujem za pripadne rady.
- Reklama
Spíš bych řekl, že jak si se v tom hrabal, abys vyndal tu kazetu, něco jsi ohnul nebo utrh. Asi si radio myslí, že je tam kazeta furt. Šel bych po tomhle.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Nemam tam dat ake radio, lebo ak sa nemylim tak tam nejde normalne z obchodu, treba tusim nejaku redukciu, nie? Jedine asi zajst k nejakemu audio opravarovi, uz sa mi vsak nechce do toho auta vrazat peniaze. Chcem nove (ako v tom vtipe ze ked je plny popolnik tak vymenim autopetrm píše:Tohle vypadá na odpálený koncák ale když ti jinde zvuk hraje je to divný zkus jiný rádio ve tvém autě