ivane sory zaplatím to až v pondělí .nemohli jsme se dohodnout jestli pojede manželka nebo ne.nakonec jede snad se ke klobásám a grilu vejde,ešte že mám nubiru
Bojim se sem napsat abych nebyl smazan ale snad je to jeste k tematu-koukam ze platba dorazila a tim je taky jasne ze jedeme.tak Huraaa na sraz
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Já zatím nevím jak to všechno bude, ale když mi tenhle datum vyjde, tak budu klidně po širákem(autem)
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
palikx píše:Bojim se sem napsat abych nebyl smazan ale snad je to jeste k tematu-koukam ze platba dorazila a tim je taky jasne ze jedeme.tak Huraaa na sraz
Miloši, to máš těžký - když na sraz někdo chce přijet, tak přijede (viz sraz Brno->Piešťany, či Brno->Milovice). A nevím, jestli to bude mít vůbec někdo blíž než se Zlína ... ale konec OT!!!
pocitajte so mnou aj ja tam zostanem na noc aj keby som mal spat v aute na co som uz aj tak zvyknuty :lol:lebo raz nam nevyslo ubytko a uz sme boli mierne spolocenksy unaveny takze bola noc v aute
raz som moje chuda uz musel aj cistit od ...... no ved viete od coho ale autorom som nebol ja