Pribo píše:Ludia tak ak chcete tak Vam vravim ze idem cez vikend do prahy tak to mozem zaplatit tak ak ma niekto zaujem tak nech mi napise a ja mu poslem cislo uctu
ja by som bol za, ale nech sa uz dohodneme teda vsetci...
a myslis, ze to cez vikend vybavis...?
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
Pribo píše:Ludia tak ak chcete tak Vam vravim ze idem cez vikend do prahy tak to mozem zaplatit tak ak ma niekto zaujem tak nech mi napise a ja mu poslem cislo uctu
vybavit to nie je problem ak by sa to nahodou nedalo tak mi to potom vybavi ujo on tam byva takze no problem
vybavit to nie je problem ak by sa to nahodou nedalo tak mi to potom vybavi ujo on tam byva takze no problem
ok, tak by sme mohli dat novu temu volaco ako "posledna vyzva pre SK spoluobcanov", ak sa to nechyti, tak se.em na to aj ja a poslem to Ivanovi a basta fidli...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
peter NR píše:
ok, tak by sme mohli dat novu temu volaco ako "posledna vyzva pre SK spoluobcanov", ak sa to nechyti, tak se.em na to aj ja a poslem to Ivanovi a basta fidli...
ok tak to sprav please ja teraz nemam cas musim nieco spravit
Tak jsme to dnes s petrem poslali.kazdej zvlast 500 .tak se tesime na shledani.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
všetkým Nexiakom asi pridem aj ja so starou a kto potrebuje nejake diely na nexiu nech mi napíše a zoberiem so sebou, či prídem na 100percent zavisi čo potrebujete ale na 98 pridem isto
Pánové, koukám, že jako obvykle jste si tady po dobu mé nepřítomnosti udělali z tohoto příspěvku debatní kroužek. Všechny nesouvisející příspěvky jsem smazal a tímto Vás prosím, abyste tento thread nechali volný jen pro administrační úkony související se srazem. Jestli chcete probírat svoje manželky, tak k tomu je tady sekce Pokec.
Naposledy upravil(a) Ivan dne sob úno 18, 2006 17:46, celkem upraveno 1 x.