Závazné informace o Daewoo srazu na Moravě

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět
Závůrka

Příspěvek od Závůrka »

Super, termín i místo mi vyhovuje, po neděli posílám 500,- za 2 osoby.
Reklama

Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Já jedu s přítelkyní. Do kdy Ivane chceš prachy??? A prosim tě jestli by si neudělal podrobnou mapu jak se tam dostat z Brna. Teď na ty koštěmrdy koukám a to bude snad ještě těžší než do Milovic.
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Franta P. píše:Já jedu s přítelkyní. Do kdy Ivane chceš prachy??? A prosim tě jestli by si neudělal podrobnou mapu jak se tam dostat z Brna. Teď na ty koštěmrdy koukám a to bude snad ještě těžší než do Milovic.
V Brně se stačí dostat do městské části Líšeň a pak už vyjet směr Ochoz u Brna. Pojedeš stále po hlavní silnici směr Jedovnice, za Jedovnicemi bude směrová tabulka na Baldovec ;)
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Franta P. píše:Já jedu s přítelkyní. Do kdy Ivane chceš prachy??? A prosim tě jestli by si neudělal podrobnou mapu jak se tam dostat z Brna. Teď na ty koštěmrdy koukám a to bude snad ještě těžší než do Milovic.
Franto, přečti si o 1 stránku zpět můj podrobný návod, jak postupovat. Ale že jsi to Ty, tak Ti to shrnu: CO NEJDŘÍV, nejlépe poslat v pondělí.

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Jinak co se týče odjezdu z Brna, tak klidně můžeme dát hromadný odjezd, ale tento problém bych rád řešil v novém tématu až těsně přes srazem. Díky za pochopení.

Nexia² project

Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Ivan píše:Jinak co se týče odjezdu z Brna, tak klidně můžeme dát hromadný odjezd, ale tento problém bych rád řešil v novém tématu až těsně přes srazem. Díky za pochopení.
O.K. to by bylo bezva, něco takového zorganizovat -i :PP:
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Ivane , už ti tam letí po drátech :lol: sedmsetpade ;)
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Potvrzuji příjetí 500 Kč od LIFELIKE.

Nexia² project

Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

To Ivan :arrow: My prideme 3 Ja,emkas, Edizon a ubytko si vybavujeme separe v tom campu uz to mame domluvene. My prijedeme uz asi v piatok a nieco si pozrieme - lesy,kultura atd...
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Super, mám radost :evil: Podle množstí ubytovaných se bude odvíjet i cena, takže to všechno komplikujete stejně jako Ondras & spol.

Nexia² project

Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

ono to jako neni problem poslat tebe my to jeste neobjednali :oops: len by sme prisli uz v piatok zariadis to ty teda? A cena bude potom ina nizsia ako 750Kc ? :oops:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
peter NR

Příspěvek od peter NR »

Ivan píše:Super, mám radost :evil: Podle množstí ubytovaných se bude odvíjet i cena, takže to všechno komplikujete stejně jako Ondras & spol.
Ivane, vidim ze dohodnut sa je tazsie nez som predpokladal, takze ti zajtra poslem peniaze separe... v mojej banke by som mal platit "iba" 200sk za prevod ak som to spravne pochopil, takze to urobim tak...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Petere, je mi to samotnému líto - vždyť je Vás ze SR tolik, co přijede!!! A nikdo není ochotný napsat sem svůj účet, na který byste poslali peníze + 50 Sk navíc kvůli převodu. To raději všichni zaplatíte o 200 Kč víc, ale je to Váš problém a vyřešte si ho sami. Howgh!

Nexia² project

Vojta

Příspěvek od Vojta »

Ivan píše:Super, mám radost :evil: Podle množstí ubytovaných se bude odvíjet i cena, takže to všechno komplikujete stejně jako Ondras & spol.
Ivane, Ondráše do toho nemontuj.Ten je v tom nevinně. To byla moje akce a jen proto, abych Ti to nekomplikoval. Bohužel, zase se projevilo: dobrý skutek musí být po zásluze potrestán a díky mě to ostatní asi budou mít dražší.
Pribo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pribo »

Ludia tak ak chcete tak Vam vravim ze idem cez vikend do prahy tak to mozem zaplatit tak ak ma niekto zaujem tak nech mi napise a ja mu poslem cislo uctu
Odpovědět

Zpět na „Srazy“