!!! ANKETA !!!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
OT: nechci prudit,ale pojmenovavej sve thready podle nejake aspon minimalni logiky...trebas "jak rikate svemu autu - anketa" ... at vime na co klikame...
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- Reklama
Pěkný den Sraz za 74 venku+1Akri píše:Jo to je super, ja mam pojmenovany skoro vsechny spotrebice, ktery mam rad, jako je napr. lednicka atd..
Tak to já mám známý co mají pojmenovaný snad všechno A jména dávají podle toho na jaký svátek to koupili!Když je člověk poslouchá tak si myslí,že je to aspoň dvacetičlená rodina
Jinak já měl dlouho Škodu 1202 STW a když jsem ji tenkrát přestříkal a vyšla mě z toho taková divná zelená tak ji dcera žačala říkat Ropuška a když začala zlobit tak to byla Ropucha Potom 120 tu jsem koupil 14,11 tak to byla vlastně ještě je doma Sáva /ikdyž je to vlastně mužské
jméno/ Potom jsem měl Renaulta Espace a tomu jsem říkal po předchozím majiteli Tomas.Byl to němec a dlužil mi peníze tak jsem vzal aspoň auto.Rád na něj vzpomínám! Byl to šestiválec 2,9 l! S ním jsem jednou jel v Německu na dálnici i 210km/hod! Když jsem šel do penze tak musel z domu protože bych ho neuživil! No a teď mám Kalose neboli Kolouška.Je ale pravda,že jak začne říkat jménem tak je to jiný vztah!
Člověk chytne díru a už se omlouvá a prosí za prominutí!
Tak ať nám jezdí a nezlobí
Podle tvého předposledního názvu pro své auto,asi moc něžný nejsi.Pribo píše:no tak ja jej hovorim normalne nexia ,nexijka,nessi, zlaticko,kraska alebo ked ma sere tak korejec zasrany, zelena krabica a tak inak suhlasim s topolom ze ked da clovek niecomu meno tak to ma k tomu fakt vztah
inak som rad ze mam auto zenskeho rodu aspon sa k nemu mozem spravat neznejsie
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Ale to iba ked ma fakt sere a to sa chvalabohu nestava casto vacsinou je to "moja krasna nexijka"V.Brousek píše:Podle tvého předposledního názvu pro své auto,asi moc něžný nejsi.Pribo píše:no tak ja jej hovorim normalne nexia ,nexijka,nessi, zlaticko,kraska alebo ked ma sere tak korejec zasrany, zelena krabica a tak inak suhlasim s topolom ze ked da clovek niecomu meno tak to ma k tomu fakt vztah
inak som rad ze mam auto zenskeho rodu aspon sa k nemu mozem spravat neznejsie
ale inak asi ju zacnem volat tak ako sme volali favorit co sme mali pred tym "KVETINKA" lebo uz zacina "kvitnut " na zadnom blatniku
Ja to tak, jako nekteri tady, neprozivam, takze nejcasteji proste "auto" a nekdy pro rozliseni "Dejvuuu", mame totiz doma jeste "Forda" alias "Skorpika" a "Kolta" (Mitsubishi mu ale nikdo doma nerika ).
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)