Hop hop
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Re: Hop hop
Ahoj,nebudu zakládat nové téma,tak to šoupnu sem.
Moje Nesii 3dv. 8V mi začala dělat něco podobného. Při jízdě mi skáče,je to dost cítit, dělá to i na neutrál, je slyšet bouchání od pravého předního kola.Taky mi to při jízdě dost háže s volantem-klepe se. Nevím že bych vymetl nějakou větší díru.
Ještě jsem neměl čas to nějak blíž okouknout,jen jsem zkontroloval dotažení kol - to je OK.
Moje Nesii 3dv. 8V mi začala dělat něco podobného. Při jízdě mi skáče,je to dost cítit, dělá to i na neutrál, je slyšet bouchání od pravého předního kola.Taky mi to při jízdě dost háže s volantem-klepe se. Nevím že bych vymetl nějakou větší díru.
Ještě jsem neměl čas to nějak blíž okouknout,jen jsem zkontroloval dotažení kol - to je OK.
Re: Hop hop
...nemušíš skoro vše je tady napsané - vyvážení kol - kontrola házivosti kola na heveru - silentbloky - kuláky řízení i ramen, horní uložení, poloosy - homokinetický kloub u kola atd., nebo to rovnou dej palikxovi ten si poradí, nevím o ničem s čím si neporadil...
inu mějte se fajn
inu mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico