Závazné informace o Daewoo srazu na Moravě
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Závazné informace o Daewoo srazu na Moravě
Kolegové, česko-slovenský sraz na Moravě se bude konat
kdy: ve dnech 29.-30.4.2006 (sobota a neděle), a to
kde: v kempu Baldovec v Moravském Krasu. Podrobnější mapka místa konání je zde.
ubytování: Ubytování bude s největší pravděpodobností ve 4lůžkových chatkách nebo 6lůžkových apartmánech (každý má 2 ložnice po 3 postelích). Jedná se jen o jednu noc, tak mě prosím neobtěžujte zbytečnými dotazy. Jen napíši, že každá chatka má svoje WC, sprchu, kuchyňský kout a ledničku.
strava:Na přání můžeme mít také v sobotu večeři a v neděli snídani a oběd. Je na Vás, jestli to budete chtít s jídlem nebo bez, ale rozhodně to nepůjde udělat tak, že polovina by chtěla jen večeři, dalších 10 lidí taky snídani, 4 lidi jen polévku apod. Klonil bych se k názoru, aby byla v sobotu nachystaná teplá večeře a v neděli snídaně. Toto se dá objednat a vyjde to cca na 150 Kč/os.
Jídlo samozřejmě mít objednané nemusíme, můžeme si každý uvařit u sebe v chatce, kde je kuchyňský kout. Klobásky od Řezníka taky budou, nebojte se
cena: vzhledem k tomu, že nevím, kolik lidí se přihlásí, tak jsem ještě nežádal o eventuální skupinovou slevu,takže vyjdu z oficiálních informací, které mi byly z kempu poslány e-mailem. Též ještě netuším, jaký typ chatek si pronajmeme a jestli se platí poplatek za auto (to zase budu schopen odhadnout až podle počtu přihlášených osob). Počítejte tedy s tím, že cena bude kolem 250 Kč za osobu za noc (bez eventuální stravy, kterou budeme hradit na místě).
program: v okolí jsou Punkevní jeskyně, Macocha, vesnička Sloup, Rájec-Jestřebí (zámek), Boskovice atd. atd. Dále je možno si v kempu za příplatek vyzkoušet lanové centrum, lukostřelbu nebo si zajrát paintbal. (viz stránky kempu). Nebudou rovněž chybět tradiční soutěže o nej interiér, nej výfuk, nej hudbu. Naplánovat můžeme také spanilou jízdu, jízdu zručnosti nebo cokoli jiného...
jak se přihlásit? Vzhledem k tomu, že vím, jak to vždycky bývá - přihlásí se hodně lidí a přijede polovina, a vzhledem k tomu, že budu muset zaplatit zálohu za ubytování, tak jsem se rozhodl, že za přihlášeného budu považovat toho, kdo mi na účet u Komerční banky 86-1677190277/0100 do 20. února pošle částku 250 Kč za každou osobu, která s ním pojede. Do zprávy pro příjemce napište Vaše jméno nebo přezdívku na daewooforu, ev. kterou značku Daewoo máte. Doufám, že se nikdo nebude bránit této částce, ale já nemám v kapse 6.000 Kč na zaplacení zálohy, abych pak zjistil, že polovina z Vás nepřijela. A ten termín 20. února je proto, že i v kempu se množí rezervace a nerad bych dopadl tak, že nebudeme mít volné chatky! Pokud by bylo ubytování dražší, zbytek mi potom doplatíte na místě, eventuálně já Vám vrátím přeplatek.
Ten z Vás, kdo nezaplatí zálohu a na sraz pojede, se vystavuje riziku, že už pro něho v kempu nebude volné místo a bude spát ve vlastním stanu nebo v autě. Ale i to se dá
Peníze nezpronevěřím, nemusíte mít strach a navíc řada z Vás mě zná osobně.
Doufám, že jsem na nic nezapomněl, kdyžtak se ptejte!
JIŽ ZAPLATILI TITO ČLENOVÉ:
> Topol - 250 Kč
> Lifelike - 500 Kč
> Petr Krtička - 500 Kč
> Brainman - 1000 Kč
> Petrm - 500 Kč
> Tomas Nubira - 750 Kč
> Palix - 500 Kč
> Šemík - 1000 Kč
> František Plášil - 500 Kč
> Zavůrka Vladimír - 500 Kč - NEJEDE!!!!
> Zeman František - 500 Kč
> cubafire - 500 Kč
> Speedy - 750 Kč
> Peter NR - 250 Kč
> Vado - 500 Kč
> Mipo - 250 Kč
--------------------
celkem osob: 33 (+ Miloš & Ivan)
kdy: ve dnech 29.-30.4.2006 (sobota a neděle), a to
kde: v kempu Baldovec v Moravském Krasu. Podrobnější mapka místa konání je zde.
ubytování: Ubytování bude s největší pravděpodobností ve 4lůžkových chatkách nebo 6lůžkových apartmánech (každý má 2 ložnice po 3 postelích). Jedná se jen o jednu noc, tak mě prosím neobtěžujte zbytečnými dotazy. Jen napíši, že každá chatka má svoje WC, sprchu, kuchyňský kout a ledničku.
strava:Na přání můžeme mít také v sobotu večeři a v neděli snídani a oběd. Je na Vás, jestli to budete chtít s jídlem nebo bez, ale rozhodně to nepůjde udělat tak, že polovina by chtěla jen večeři, dalších 10 lidí taky snídani, 4 lidi jen polévku apod. Klonil bych se k názoru, aby byla v sobotu nachystaná teplá večeře a v neděli snídaně. Toto se dá objednat a vyjde to cca na 150 Kč/os.
Jídlo samozřejmě mít objednané nemusíme, můžeme si každý uvařit u sebe v chatce, kde je kuchyňský kout. Klobásky od Řezníka taky budou, nebojte se
cena: vzhledem k tomu, že nevím, kolik lidí se přihlásí, tak jsem ještě nežádal o eventuální skupinovou slevu,takže vyjdu z oficiálních informací, které mi byly z kempu poslány e-mailem. Též ještě netuším, jaký typ chatek si pronajmeme a jestli se platí poplatek za auto (to zase budu schopen odhadnout až podle počtu přihlášených osob). Počítejte tedy s tím, že cena bude kolem 250 Kč za osobu za noc (bez eventuální stravy, kterou budeme hradit na místě).
program: v okolí jsou Punkevní jeskyně, Macocha, vesnička Sloup, Rájec-Jestřebí (zámek), Boskovice atd. atd. Dále je možno si v kempu za příplatek vyzkoušet lanové centrum, lukostřelbu nebo si zajrát paintbal. (viz stránky kempu). Nebudou rovněž chybět tradiční soutěže o nej interiér, nej výfuk, nej hudbu. Naplánovat můžeme také spanilou jízdu, jízdu zručnosti nebo cokoli jiného...
jak se přihlásit? Vzhledem k tomu, že vím, jak to vždycky bývá - přihlásí se hodně lidí a přijede polovina, a vzhledem k tomu, že budu muset zaplatit zálohu za ubytování, tak jsem se rozhodl, že za přihlášeného budu považovat toho, kdo mi na účet u Komerční banky 86-1677190277/0100 do 20. února pošle částku 250 Kč za každou osobu, která s ním pojede. Do zprávy pro příjemce napište Vaše jméno nebo přezdívku na daewooforu, ev. kterou značku Daewoo máte. Doufám, že se nikdo nebude bránit této částce, ale já nemám v kapse 6.000 Kč na zaplacení zálohy, abych pak zjistil, že polovina z Vás nepřijela. A ten termín 20. února je proto, že i v kempu se množí rezervace a nerad bych dopadl tak, že nebudeme mít volné chatky! Pokud by bylo ubytování dražší, zbytek mi potom doplatíte na místě, eventuálně já Vám vrátím přeplatek.
Ten z Vás, kdo nezaplatí zálohu a na sraz pojede, se vystavuje riziku, že už pro něho v kempu nebude volné místo a bude spát ve vlastním stanu nebo v autě. Ale i to se dá
Peníze nezpronevěřím, nemusíte mít strach a navíc řada z Vás mě zná osobně.
Doufám, že jsem na nic nezapomněl, kdyžtak se ptejte!
JIŽ ZAPLATILI TITO ČLENOVÉ:
> Topol - 250 Kč
> Lifelike - 500 Kč
> Petr Krtička - 500 Kč
> Brainman - 1000 Kč
> Petrm - 500 Kč
> Tomas Nubira - 750 Kč
> Palix - 500 Kč
> Šemík - 1000 Kč
> František Plášil - 500 Kč
> Zavůrka Vladimír - 500 Kč - NEJEDE!!!!
> Zeman František - 500 Kč
> cubafire - 500 Kč
> Speedy - 750 Kč
> Peter NR - 250 Kč
> Vado - 500 Kč
> Mipo - 250 Kč
--------------------
celkem osob: 33 (+ Miloš & Ivan)
Naposledy upravil(a) Ivan dne pát dub 14, 2006 21:13, celkem upraveno 13 x.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
Jo, jo se vším souhlasím , ale přece nebudu platit za děti ve věku 4 a jeden rok taky 250 za osobu .Koukal jsem na ty stránky , chata pro 4 ze sockou 750,- na den , takže beru jednu chatu a pošlu 750,- , souhlasíš ?
Naposledy upravil(a) Tomáš dne úte úno 07, 2006 15:36, celkem upraveno 1 x.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Ivan je karakter, prachy mu rad poslu, pokud to tedy VIP clenove nemaji zadara
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, Tome, nechtěl jsem v tom mít bordel, ale u Tvé rozvětvené rodiny udělám výjimku Protože 2 malý děti, to je jako 1 velkýTomáš píše:Jo, jo se vším souhlasím , ale přece nebudu platit za děti ve věku 4 a jeden rok taky 250 za osobu .Koukal jsem na ty stránky , chata pro 4 ze sockou 750,- na den , takže beru jednu chatu a pošlu 750,- , souhlasíš ?
Nexia² project
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
sak nedalo by sa zamenit, za czk, a poslat to sekom s posty? alebo to v hotovosti, vlozit na ten ucet? neviem len sa pytameMKa Slovensko píše:problem je ale s nami slovakmi
poplatok za prevod na ucet do CR je 400 Sk a to nezalezi na tom o aku sumu sa jedna. (aspon teda ja ked som platil nieco do ciech stalo ma to 400 Sk)
toto by mohol byt problem pre nas slovakov
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
no pre tych co su blizko hranc je to lahke, behnu do ciech s ciastkou ktoru maju zaplatit a zaplatia to na ceskej poste, ale ti co nemaju takuto moznost neviem presne kolko je poplatok na poste. skusim to niekde najst
tu je info o poplatkoch v mojej banke:
http://www.vub.sk/Show.asp?Category=519
EDIT:
a tu je info o pošte:
http://www.posta.sk/index.php?id=1153
takze to vychadza asi lacnejsie zaplatit z pošty a nie prevodom z banky.
tu je info o poplatkoch v mojej banke:
http://www.vub.sk/Show.asp?Category=519
EDIT:
a tu je info o pošte:
http://www.posta.sk/index.php?id=1153
takze to vychadza asi lacnejsie zaplatit z pošty a nie prevodom z banky.
Tak bratia slovaci budou mit jednoho duvernika, ktery toto bude shromazdovat
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
S těma slovenskýma korunama to vidím taky tak, že někdo z Vás to posbírá za všechny a pak to hromadně převede na můj účet. Jen se bojím, aby to netrvalo moc dlouho, protože musíme ubytování zamluvit CO NEJDŘÍVE !!!
Nexia² project
Dobrý večer Za 80 +3 venku samej led
Souhlas!! Ivane že to budeš zajišťovat až do takových detajlů jsem nečekal! Takže jsem vyplnil příkaz a zítra máš na účtě zálohu 250kč.
Daewoo club Topol/zpráva/
Jakorát je to o 1 km dál než do Jedovnice ale vypadá to dobře!!!
Nebudu se rozepisovat.Ať nám jezdí do Baldovce a nezlobí
Souhlas!! Ivane že to budeš zajišťovat až do takových detajlů jsem nečekal! Takže jsem vyplnil příkaz a zítra máš na účtě zálohu 250kč.
Daewoo club Topol/zpráva/
Jakorát je to o 1 km dál než do Jedovnice ale vypadá to dobře!!!
Nebudu se rozepisovat.Ať nám jezdí do Baldovce a nezlobí
Aj ja som nazrela na poplatky Slovenskej sporiteľne. 300 Sk ak to zaplatím internetbankingom ....600 Sk ak v banke. Poplatky väčšie ako prevedená suma. Zdá sa mi to byť dosť. Keby človek vedel, aké bude počasie, tak vezmem stan a spacáky ... miesta na stanovanie by bolo dosť.
Práve ale zisťujem, či niekto od nás nepôjde služobne do Česka. Zaplatiť to niekde na pošte by bolo asi najjednoduchšie.
Práve ale zisťujem, či niekto od nás nepôjde služobne do Česka. Zaplatiť to niekde na pošte by bolo asi najjednoduchšie.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- simone
- Kontaktovat uživatele:
poplatok
admin tak komu to pridelíš tu správu peňazí?? radi prídeme s manželkou ajtak sa chystáme vtedy do Čiech
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Re: poplatok
Já to nemůžu nikomu "přidělit". Nevím, kdo je ochotný to udělat. Hlásí se někdo, kluci? Napsal jsem emkasovi soukr. zprávu, tak snad něco vymyslí. Ale jde o to, že to SPĚCHÁ!!!simone píše:admin tak komu to pridelíš tu správu peňazí?? radi prídeme s manželkou ajtak sa chystáme vtedy do Čiech
Nexia² project
-