Kontakty na majitele NUBIRY
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele:
Kontakty na majitele NUBIRY
Vysočina Žďár Daewoo Nubira I 1,6/16V CDX, černá sedan plná výbava, bohužel bez dál. ovládání.
Naposledy upravil(a) Mr.Problem dne sob srp 13, 2005 17:01, celkem upraveno 1 x.
Nový majitel
Včera jsem koupil Daewoo Nubira Combi 2.0i, černá metalíza, rok výroby 1999, najeto 101.000, dovoz z Německa, předchozí majitelé 2 v Německu. Velmi zachovalá, zatím jsem najel 190 km dnes cestou do práce jsem projel Prahou napříč a vybíral jsem samé rozbité cesty. Autorádio jsem dostal bez redukce a tak jezdím v tichu Ani na Letné se neozvalo žádné bouchání, klepání, vrzání. Trochu jiný záběr motoru a řazení na jiném místě než předchozí vůz (Š.Octavia 1,9 PD 4x4). Výbava standartní : klimatizace, 4x elektrika v oknech, 2 airbagy, hagusy (pro mě důležité), centrál, ABS, tempomat (!). Velmi pohodlný kočár, oproti Š.Octavia vnitřní prostor o mnoho větší. Na silnici mi připadá, že sedí hůř než Octavia. Ale ta byla 4x4 a tak se nedá porovnávat. Ještě doplním redukci na radio a bude to super.
Jo a kde že jezdím ? Mladá Boleslav, Poděbrady, Praha.
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nový majitel
No tak to se budem asi potkavat, temi smery jezdim taky. Konkretne do Seletic coz je 20 km od Nymburka a BoleslavyJuraS. píše:Včera jsem koupil Daewoo Nubira Combi 2.0i, černá metalíza, rok výroby 1999, najeto 101.000, dovoz z Německa, předchozí majitelé 2 v Německu. Velmi zachovalá, zatím jsem najel 190 km dnes cestou do práce jsem projel Prahou napříč a vybíral jsem samé rozbité cesty. Autorádio jsem dostal bez redukce a tak jezdím v tichu Ani na Letné se neozvalo žádné bouchání, klepání, vrzání. Trochu jiný záběr motoru a řazení na jiném místě než předchozí vůz (Š.Octavia 1,9 PD 4x4). Výbava standartní : klimatizace, 4x elektrika v oknech, 2 airbagy, hagusy (pro mě důležité), centrál, ABS, tempomat (!). Velmi pohodlný kočár, oproti Š.Octavia vnitřní prostor o mnoho větší. Na silnici mi připadá, že sedí hůř než Octavia. Ale ta byla 4x4 a tak se nedá porovnávat. Ještě doplním redukci na radio a bude to super.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
-
severni ghetto .. pobliz miloshe ... u nas ve meste jezdi je jeden wagon a ku.wa musi mit stejnou metalizu jako ja..to je pech ...
kontakt????? oka : icq: 137614087
kontakt????? oka : icq: 137614087
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Tak Doktore , už se těším na srazík na horách .
Jezdím do Strážného , toho , co máš nad sebou na kopci , tak až se to bude hodit domluvíme nějaký decentní sraz a nafotíme něco na krkonošských loukách.
Jezdím do Strážného , toho , co máš nad sebou na kopci , tak až se to bude hodit domluvíme nějaký decentní sraz a nafotíme něco na krkonošských loukách.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
-