topení
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
topení
Něka mě to moje auti netopí v tomto počasí, tím myslím vůbec........
- Reklama
Pěkný den Za 80 -7 sněháňky jako blbec]Rebro[ píše:To je super, a co mas za stroj? Passat?Octaviu2? Problem s kurenim sa tento rok riesil hadam v kazdom type aut
Ale páni ale u každého auta je to stejný!Dost vody aby to bylo nezavzdušněný a nezanesený tělesa! Ovšem kromě Trabanta ten to měl od výfuku ale o tom není řeč
Jinak na vodní kámen pomůže i obyčejný ocet ale po rozpuštění kamene okamžitě vypustit a dobře propláchnout protože je to kyselina a ta je největší prevít na ocelové součáti! Naopak při proplachování do vody potom přidat trochu sody /ženy vědí dává se na praní na změkčení vody/ aby došlo k neutralizaci případného zbytku octa.Aby jste se tomuhle vyvarovali chce to přidávat do systému jen destilku a jednou za dva tři roky celý obsah vyměnit!
Ať nám jezdí a nezlobí ani topení!
Slecna ma nexii
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ale Marcelka chtela svy auto, ne nakou hnusnou zlutou kytkuIvan píše:A přidal jsem jí fotku ke jménu, snad bude spokojená
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: topení
pampeliška píše:Něka mě to moje auti netopí v tomto počasí, tím myslím vůbec........
A co v létě ?