Koniec servisu a predajne ND v Piešťanoch :-(
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
ja som sa to dozvedel uplnou nahodou... isiel som tam niekedy v polke januara/ledna na servis a oni tam uz mali vsetky zdvihaky pozakryvane a ze sa stahuju,tak ma ani nezobrali.... takze som si bol kupit vsetko co som potreboval v predajni ND a tam mi povedali ze aj oni sa stahuju, ale do Vrboveho....
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
ja som mal stastie ze ma tam poznaju inak by ma nezobrali uz, ale nastava teraz otazka kam do servisu??Blue Lanos píše:to som ani nevidel ale ja som to myslel len tak ze ked to nio uz tak daaavno vedel tak to mohol napisat uz skor lebo emkas mal len STASTIE, ze ho zobrali a bol posledny takze keby to bolo takto jasne napisane ako hlavna sprava mohlo sa viac ludi pripravit a ist vcas
veru do blavy je to pre mna dost od ruky, ked si to tak vezmem tak by ma vysla ln cesta tam a spatky 600 Sk, a do opla ist .. no neviem neviem, ak maju taky isty pristup aj k autak ako aj kk ludom ktori si chcu kupit Chevroleta tak tam asi radsej ani nepojdem .
Uvidime ake ceny budu mat v Blôave a ci mi to bude stat za to tam ist alebo sa mi to predrazi o cestovne. takto som to mal na cestovnom iba 200 SK
v dobe ked neexistoval carmax, tak daewa vraj davali ludia servisovat vedla do seatu. takze tam budem chodit pravdopodobne ja, aj ked dufam, ze na to nebude dovod. moje skusenosti s nimi nie su ani velke a ani nejake extra dobre. menili mi olej (maju Castrol), brzdovku, vedia precitat chybove hlasenia z RJ, bol som u nich asi dvakrat. zamrznute cerpadlo ostrekovaca vyriesili jeho vymenou za 900 korun, pritom mozno ani nebolo zle. ich prvotny odhad ceny opravy mojho kedysi pokriveneho blatnika bol nizsi ako odhad v carmax-e, nakoniec ho ale v carmaxe opravili za skoro polovicnu cenu ich predosleho odhadu. takze ked bude zle, viem kam pravdopodobne pojdem.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- Blue Lanos
Toto som hovoril aj emkasovi ale on ma este cosi...mrk píše:v dobe ked neexistoval carmax, tak daewa vraj davali ludia servisovat vedla do seatu. takze tam budem chodit pravdopodobne ja, aj ked dufam, ze na to nebude dovod. moje skusenosti s nimi nie su ani velke a ani nejake extra dobre. menili mi olej (maju Castrol), brzdovku, vedia precitat chybove hlasenia z RJ, bol som u nich asi dvakrat. zamrznute cerpadlo ostrekovaca vyriesili jeho vymenou za 900 korun, pritom mozno ani nebolo zle. ich prvotny odhad ceny opravy mojho kedysi pokriveneho blatnika bol nizsi ako odhad v carmax-e, nakoniec ho ale v carmaxe opravili za skoro polovicnu cenu ich predosleho odhadu. takze ked bude zle, viem kam pravdopodobne pojdem.
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- Blue Lanos
Mrk mi poslal takuto informaciu cez icq tak to sem davam
Je to len o par km dalej ako bol povodny.
Je to len o par km dalej ako bol povodny.
http://www.cardomain.com/id/27101976