Nexia - serizeni svetel
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Nexia - serizeni svetel
Tak dnes jsem byl u nas v Daewoo nechat si seridit svetla a nechal jsem tam 215kc. Zajimalo by me kolik jste platili vy? Byl jsem na STK stanici, ale tam mi rekli ze nemaji cim to seridit, ze to je u tohoto modelu specificke, takze jsem jel dal a priplatil si. Myslim ze to je docela dost, ale jsem trad ze uz mi to nesviti do nebe
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
jedno sem mel, druhy ne, tak uz mam obe]Rebro[ píše:Ty este nemas el. nastavovatelne svetla, co?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: Nexia - serizeni svetel
milosh píše:Tak dnes jsem byl u nas v Daewoo nechat si seridit svetla a nechal jsem tam 215kc. Zajimalo by me kolik jste platili vy? Byl jsem na STK stanici, ale tam mi rekli ze nemaji cim to seridit, ze to je u tohoto modelu specificke, takze jsem jel dal a priplatil si. Myslim ze to je docela dost, ale jsem trad ze uz mi to nesviti do nebe
Ja som mal problem ale s dialkovymi tie mi svietili totalne do neba ked som stal pred barakom tak som svietil ludom do okna na prvom poschodi tak ked som tam bol nieco ine robit tak som im povedal aby to spravili ale nevzali za to nic aspon mam taky pocit alebo mozno to bolo zauctovvane v niecom inom
Jiriku, priste jedu do Prahy
jendo, mas pravdu, co obcas vidim jak nekteri svitej do nebe to je hruza
jendo, mas pravdu, co obcas vidim jak nekteri svitej do nebe to je hruza
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Sakra, to sem si nevzpomel, tak pristepalikx píše:jo my taky nemame problem se serizenim.na stk vzdy v ramci prohlidky zadara
světla
Pro světla jsou 2 a 2 seřizovací šrouby ( jeden výškový a druhý směrový ) tolik základní nastavení, elektrické ovládání je pro různé zatížení vozu ovládání z místa řidiče, vlevo dole vedle volantu. Cena se seřízení od 120 - 250 Kč. Na STK Bohdalec mi to seřídil zdarma. Miloshi jseš slušnej řidič, nesnáším ty co to nemaj světla seřízený a ještě zapomínaj vypínat dálkový. Měj se a ať nás NESSIE nezlobí. serpico