Spojka
Moderátor: Blue Lanos
Spojka
Tak jsem si dneska rano sedl do Leganzy, ze jako v klidu pojedu do prace a ejhle. Z niceho nic jsem nemohl zaradit zpatecku a nasledne ani dalsi rychlosti. Pedal spojky sel velmi lehce az skoro na podlahu. Chvili jsem si hral s radickou a s pedalem... zaradil jsem, vycouval a dal jsem se na cestu. No jenze jsem nedojel moc daleko, hned na druhe krizovatce jsem zustal trcet cumakem v pulce krizovatky, protoze jsem nemohl preradit... nastesti jeste nebyl tak velky provoz a ridici se zrejme dobre vyspali, tak nikdo netroubil a nenadaval do deb*lu, ale poslusne objizdeli :_)(po delsim hadani se se spojkou jsem se z tama nakonec dostal a dojel do prace). No a ted k veci. Vzhledem k tomu, ze jsem pri drivejsim jezdeni nepozoroval zadne problemy a najednou proste nejde radit, co se mohlo pokazit? Ze by asi neco zamrzlo, to je ptakovina co? Takze pocitam ze se vysypala spojka. Nebo mohl by byt problem jeste nekde jinde, treba nejake tahlo nebo lanko nebo co ja vim co tam vsechno je. Prosim odborniky o nazor. Zarazi me, ze se to stalo proste z niceho nic.
- Reklama
Tady vidím zřejmě problém v hydraulickém ovládání, buďto u pedálu, nebo vystavovací prasátko
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
no mozna neco primrzlo ale spis mas na odchodu valecek spojky na prevodovce.doporucuji kontrolu tesnosti obou valecku.(hlavni i ten vystavovaci)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil