Klíče k Matizovi
Moderátor: Blue Lanos
Klíče k Matizovi
Zdravim všechny matizáře.Včera se mě podařilo ztratit klíč od matize .Mám naštěstí druhý, ale musím si nechat udělat náhradní.Je s čipem, tak že to bude asi pěkný horor ho sehnat.Neví někdo kde by mě mohli ten náhradní klíč udělat za rozumnou cenu?Bydlím v Praze
Díky za odpovědi
Díky za odpovědi
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Není to žádný problém. V každém hypermarketu bývá Mister Minit nebo něco na ten způsob. Připrav si cca 1000Kč.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem se nesetkal s tím, že by po mně někdo chtěl ten štítek při kopii klíčku s chipem.
|\/| /\ '|' | '/.
Tu kovovou destičku mám u náhradního klíče, tak že není problém.Nechal jsem si udělat normální klíč jenom na otevírání dveří a zkoušel jsem do zapalování a normálně benzín pumpa načerpala, ale led dioda imobilizéru stále svítila, takže je vidět, ža to asi něco děláRobert píše:Možná po tobě budou chtít takovou destičku s číslem, já jí dostal k autu a dočetl se, že bez ní mi klíče neudělají..
No a co potom,naskocil motor nebo ne?Michal Vrzák píše:Tu kovovou destičku mám u náhradního klíče, tak že není problém.Nechal jsem si udělat normální klíč jenom na otevírání dveří a zkoušel jsem do zapalování a normálně benzín pumpa načerpala, ale led dioda imobilizéru stále svítila, takže je vidět, ža to asi něco děláRobert píše:Možná po tobě budou chtít takovou destičku s číslem, já jí dostal k autu a dočetl se, že bez ní mi klíče neudělají..
Klíče k Matízovi
Čus.Mě se stalo to, že jsem klíč s čipem zlomil.Měl jsem jen jeden. Nechal jsem si udělat dva klíče bez čipu a ten zlomený tu část s čipem jsem upevnil ke spinací sříňce a v poho jezdím a startuji na klíč bez čipu. Čus.....to jenom pokud chceš šetřílkovat. Pokud ne musíš jít do klíčku s čipem.Matízáčkum zdar
-
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Buďte rádi za Matesa. Kámošovi se to povedlo u Clia a museli mu to čipovat v Rendlovi, kod zjišťovat z francie a dostal se na 5-6 tis kč !
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram