Se spožděním
Moderátor: Blue Lanos
Se spožděním
Tak ... a po roce jsme se loučili s Lanosem ... Bohudík ne díky nehodě, ale kvůli novému čtyřkolovému miláčkovi v naší rodině. Dvě auta by jsme asi neutahli (finančně) ... Loučení to ale bylo moc těžké ... všechno co jsme spolu zažili, na to nikdy nezapomenu. Ale náš ''novej borák'' (Renault Megane rv. 98, 50 tis., klimatizace, atd. ) je opravdu o něčem jiném... Ale Lanos je Lanos ...
PS:Snad mě teď nevyvrhnete z vaší Lanosácké církve
PS:Snad mě teď nevyvrhnete z vaší Lanosácké církve
- Reklama
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně aby se v tom nekurvila elektrika...se mi zdá, že ti frantíci už roupama neví, co by udělali elektrický...takže se může stát, že když přestane fungovat zadní stěrač, bude třeba vyměnit řídící jednotku...no ale snad tě podobný záležitosti nepotkaj...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Segra ma Megana a uplna spokojenost, me se libi
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dobrý večer Klid-8.Jinak to jdekosoku píše:Děkuju za vaše ohlasy ... Já jsem srdcař ... Lanos mě přirostl k srdíčku ... jenže rodiče rodiče rozhodli tak jak rozhodli ...
Takový je život nic netrvá věčně ani láska k jedný slečně
Sám jsem měl Renaulta a zůstalo mě i dost kamárádů a sněkterýma se i navštěvuji.A mají pěkný srazy!
http://www.renaultclub.cz/index.php?p=meetings Teď je dělají v Jičíně a to máš z CHomutova asi 165km
Tak ať nám jezdí a nezlobí