Jak vytlumit kufr?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
No podle barvy to je asi tak jediny
Ale az se budu nekdy nudit tak se do toho pustim
Ale az se budu nekdy nudit tak se do toho pustim
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Máte niekto radu ako vytlmiť kufor v Esper.Mám tam Ground zero 165MK kompo a moc todrnčí a to som tam ešte nedal subwoofer Jendes BP12 500W lebo neviem či by ten kufor nevyskočil tam je to ťažké vytlmiť,lebo tam ide tyč a zavadzajú mi tam železá .Ak ste niekto už tlmili Espero tak mi prosím poradte čo je a ako ja to najlepšie.díke
Co je najlepsie to Ti nepoviem, pretoze nepoznam Tvoju definiciu najlepsieho a kazdy ju ma inu.
Najlacnejsi sposob je gumoasfalt (pripadne o kulilincek drahsi antivibral) ale ten by som si na a uz vobec nie do auta nedal, pretoze je to furt lepive svinstvo.
Relativne lacny (aspon oproti predrazenym hifi kravinam) su rozne samolepiace asfaltove pasy. Bitulep napriklad, ale netusim ako ho zohnat pretoze ho mam uz jedenej firmy objednany uz rok a zatial mam velku prdlacku. A u vyrobcu ho bez ica nekupim. Je moznost aj nesamolepiace ale kto sa s tym chce babrat navyse som zatial ziadne bez vystuznej rohoze a s nejakou krycou foliou nevidel a take ake ponukaju nechcem.
Najlacnejsi sposob je gumoasfalt (pripadne o kulilincek drahsi antivibral) ale ten by som si na a uz vobec nie do auta nedal, pretoze je to furt lepive svinstvo.
Relativne lacny (aspon oproti predrazenym hifi kravinam) su rozne samolepiace asfaltove pasy. Bitulep napriklad, ale netusim ako ho zohnat pretoze ho mam uz jedenej firmy objednany uz rok a zatial mam velku prdlacku. A u vyrobcu ho bez ica nekupim. Je moznost aj nesamolepiace ale kto sa s tym chce babrat navyse som zatial ziadne bez vystuznej rohoze a s nejakou krycou foliou nevidel a take ake ponukaju nechcem.
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
nejlepsi je stavebni pena ta vytlumi vsecko i rachot z D4 pred barakem
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
roberto33 -> ak pod drncanim myslis ze o seba drncia nejake diely napr pruziny veka o nejaky drziak tak to odstrenis len obalenim tychto vecimolitanom (staci obycajny aj stary molitan). Ale ak to ze rezonuju velke plochy tak to penovymi lahkymi materialmi velmi nevytlmis. Na to treba tei plochy niecim zatazit. Lahke bublinkate materialy tlmia dobre vyssie kmitocty ale na nizke treba nieco tazke (asfalt, beton )) ).
http://audio-video-foto.hyperinzercia.s ... nsky-kraj/
Tak tu je ten kontakt ak chcete tak mu zavolejte a on to pošle na dobierku.Ja už to mám doma a je to super ovela lacnejšie ako v obchode.
Tak tu je ten kontakt ak chcete tak mu zavolejte a on to pošle na dobierku.Ja už to mám doma a je to super ovela lacnejšie ako v obchode.