Tak tomuto neverim... Prave som sa vratila zo servisu, už pri kúpe som si všimla prasknutú kľučku (presnejšie spodný polooblúk pod pohyblivou časťou vonkajšej kľučky dverí) , bola som lenivá to reklamovať hneď... Našťastie aj po pol roku od kúpy bola odsúhlasená záručná výmena.
Hneď ako novú kľučku namontovali, servisák mi ukázal tú pôvodnú - nebola prasknutá (ako by aj také miesto samo prasklo), niekto sa to pokúšal vypáčiť, alebo vylomiť, aj tesniaca guma bola prerezaná! Nechápem ako sa niekto mohol pokúšat cez také miesto vlámať do auta...
Tak teraz tŕpnem či mi to uznajú ako záručnú opravu alebo nie... Každopádne som sa nezmohla ani na slovo
P.S. Sorry, nemám fotku, dufam ze som dobre popísala to "miesto činu"
Kadiaľ sa ne/vlámať do Kalosu...
Moderátor: Blue Lanos
Kadiaľ sa ne/vlámať do Kalosu...
KALOS 1,2HB SE Star2 - "Charlie"
- Reklama
Takze, vymenu klucky mi nastastie k uhrade nedali, ale aj tak... Nemam z toho dobry pocit.
A aby toho nebolo dost, asi pred tyzdnom mi nejaky "inteligent" (v ciernom mercedese s tmavymi sklami) PORIADNE oskrel pravy zadny naraznik - az na plast Jasne ze nemalo zmysel sa do toho pustat, vodic pri aute uz nebol, ale moja krasna modra farba na jeho aute mu pekne svietila Blbec, mal oskrete vsetky 4 svoje narazniky, asi tak parkuje bezne...
No, co uz, tak sa parkuje v Bratislave. Ale nechapem to, a je mi to strasne luto!!! Ja ked parkujem aj popri starej obuchanej skodove, davam pozor, vazim si majetok druhych...
Hmm, tak pekne "medzisviatky"
A aby toho nebolo dost, asi pred tyzdnom mi nejaky "inteligent" (v ciernom mercedese s tmavymi sklami) PORIADNE oskrel pravy zadny naraznik - az na plast Jasne ze nemalo zmysel sa do toho pustat, vodic pri aute uz nebol, ale moja krasna modra farba na jeho aute mu pekne svietila Blbec, mal oskrete vsetky 4 svoje narazniky, asi tak parkuje bezne...
No, co uz, tak sa parkuje v Bratislave. Ale nechapem to, a je mi to strasne luto!!! Ja ked parkujem aj popri starej obuchanej skodove, davam pozor, vazim si majetok druhych...
Hmm, tak pekne "medzisviatky"
KALOS 1,2HB SE Star2 - "Charlie"
- Blue Lanos
Presne ako hovoris ani ja som nikomu dverami neoskrel za 8 r. ani len S100 ale ja mam dvere, ked sa pozriem od kufra su obite obe strany ako hruska. Ja neviem co to je za ludi....
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01