Auticko mam suchucke a peknucke Uz len cakam na jarmilosh píše:Me stacilo ze jsem vcera odhazoval z auta 20cm snehu a zitra mam snezit zase, zavidim vam co mate garage
STAV CIEST SR / CR
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
no tak je zacatek ledna a diry na silnici nekde az skoro po kolena a to mluvim, jen o hlavnich tazich, ku*va, kdyz to vidim, tak tam zahucet v plny rychlosti, tak pokracujes bez kola, to je peklo, udrzba silnic a jejich stav znaci to, ze silnicni dan je uplne na hovno to jde jen nekomu na vejplatu
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Platim si velku limuzinu neviem ci to poznas je bielo-cervena a vola sa Karosa]Rebro[ píše:Co za stroj mas na zimu?kaso píše:Auticko mam suchucke a peknucke Uz len cakam na jarmilosh píše:Me stacilo ze jsem vcera odhazoval z auta 20cm snehu a zitra mam snezit zase, zavidim vam co mate garage
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
now: BMW 7
Kamarát z Bytče mi tvrdí, že momentálne by sa malo dať prejsť, ale ako bude situácia vyzerať o pár hodín nikto nevie. Cez Hrozenkov som išiel naposledy pred rokom, ale myslím, že tam by to malo byť prejazdnejšie.Jiřík píše:Zdravím všechny přítomné. Prosím, nevíte někdo, jak vypadá cesta na hraniční přechod Makov? Prý tam ráno byli bez proudu a včera byl přechod zcela uzavřen. Jedu do Martina a zvažuji možnost jet přes Hrozenkov i když tam měli také problémy. Díky za veškeré info.
Ber moje info s rezervou:-)