nie, nie... myslela som január 1987 ... možno u vás to také nebolo, ale tu sa takmer na týždeň ochromil celý život... a ešte dlho potom bolo strašne veľa snehu.... do práce sme chodili len trnavčania...z dedín nič nechodilo...Docent píše:Silvestr 1978 . Ale tehdy to bylo jiné, večer pršelo, bylo +7°C a ráno sníh a -10°C...
STAV CIEST SR / CR
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
nie, nie... myslela som január 1987 ... možno u vás to také nebolo, ale tu sa takmer na týždeň ochromil celý život... a ešte dlho potom bolo strašne veľa snehu.... do práce sme chodili len trnavčania...z dedín nič nechodilo...[/quote]Docent píše:Silvestr 1978 . Ale tehdy to bylo jiné, večer pršelo, bylo +7°C a ráno sníh a -10°C...
to som ja písala ... nebola som dlhšiu dobu pri PC a asi ma to automaticky odhlásilo...
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Stav cest: lidově řečeno v hajzlu. Silničáři jezdí jak pitomí, ale pořád sněží a v tom případě se to nedá zvládnout. Ráno jsem odhazoval od garáže 15cm, teď už je tam dalších 10. A pořád padá. Ještě že nikam necestuji. Ale mám tady mladé z Havířova, ti chtěli jet odpoledne domů a na Ostravu cesta uzavřená - zatím.
LIPTOV 30.12.2005
No tak tu je to super, skoro kazde prve auto ma retaze aby sa dalo chodit nielen mimo mesta ale aj v meste.
Prave si idem po retaze
V na dialnici od ruzomberka po važec je 20 cm snehu na dialnici.
Prave si idem po retaze
- Blue Lanos
LIFELIKE píše:Asi som ten pluh privolala ...takže slávnostne nám tu prebehol traktor s pluhom ... zdá sa, že dnes má pluh všetko, čo môže.
Ak to dnes takto vydrží, tak asi nás čaká podobná kalamitka, ako cca pred 18 rokmi. Pamätníci sa určite pamätajú .
Vtedy som išla z lyžovačky z Bezovca a len z Piešťan do TT sme vlakom cestovali cca 6 hodín.....
JEEE to si pamatam chodil som vtedy do ZSky a viem ze zaveje boli vyssie ako ja chodil som ako v tuneloch... juuu to bola parada. Sme si zaspominali trocha...
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- Blue Lanos
Re: LIPTOV 30.12.2005
Tak to mate este pohodu. Doobeda bola hromadna nehoda na autobahne BA - TT cca 40-60aut zatial asi jeden... Samozrejme vsetko zavrete aj stara cesta Takze najlepsie je sediet doma.JuST píše:No tak tu je to super, skoro kazde prve auto ma retaze aby sa dalo chodit nielen mimo mesta ale aj v meste.
Prave si idem po retaze
http://www.cardomain.com/id/27101976
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Me stacilo ze jsem vcera odhazoval z auta 20cm snehu a zitra mam snezit zase, zavidim vam co mate garage
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Kdybys měl odhazovat půlmetrovou vrstvu od garáže k silnici (cca 8m) a až to doděláš, projede blbec s pluhem a máš to zpátky až na vratech, říkal by sis: že já to raděj nenechal u baráku. Tohle se mi stávalo před třemi roky u pronajmuté garáže. Teď mám svoji a dnes jsem oshazoval zatím dvakrát celkem asi 30cm prašanu ( 3 x 10m). A padá ten bordel pořád!milosh píše:Me stacilo ze jsem vcera odhazoval z auta 20cm snehu a zitra mam snezit zase, zavidim vam co mate garage
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Tak v Brně to silničáři dneska definitivně vzdali...všude uježděný sníh, na nejfrekventovanějších cestách vyjeté koleje...klouže to jak čert, je to namrzlé...trolejbusy jezdí do kopce krokem protože prokluzují...
Když jsem dával do auta baterku, tak jsm otevřel kapotu a než jsem ji usadil a zašrouboval, tak nasněžilo na motor asi 1 cm sněhu...ale nastartoval jsem
Silničáři nejsou vidět...jenom jeden pluhosypač, který ale neplužil ani nesypal, jenom se hrnul velkou rychlostí do kopce a měl co dělat, aby to vyjel...
Nelituju investice do zimních pneu...tam kde ostatní sotva jedou a ještě dveřma napřed, tak projíždím bez problémů...
Padá furt...
Když jsem dával do auta baterku, tak jsm otevřel kapotu a než jsem ji usadil a zašrouboval, tak nasněžilo na motor asi 1 cm sněhu...ale nastartoval jsem
Silničáři nejsou vidět...jenom jeden pluhosypač, který ale neplužil ani nesypal, jenom se hrnul velkou rychlostí do kopce a měl co dělat, aby to vyjel...
Nelituju investice do zimních pneu...tam kde ostatní sotva jedou a ještě dveřma napřed, tak projíždím bez problémů...
Padá furt...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Njn, a co teprv severní Morava...tam se dneska mám ten dojem uzavíraly i silnice první třídy...Docent píše:Na tý Moravě musíte mít furt něco extra...
Aktuální situace: Přestal padat sníh...oteplilo se o jeden stupeň...jsou -4°C
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto