Jak snížit spotřebu Nubiry
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Opačně..............
To: Blue Lanos
Nemůžeš tam dát jako šidítko odpor 3500 ohmů. To by jsi sání nastavil na zimní režim. Dej tam cca 1800 ohmů a to je léto - jakoby cca 23 st. C. a to je ta dobrá spotreba. Odzkoušené a v pohode do -1 st. C. Spotreba šla skutečne velmi rapidně dolů. Příjemné pro peněženku.
Nemůžeš tam dát jako šidítko odpor 3500 ohmů. To by jsi sání nastavil na zimní režim. Dej tam cca 1800 ohmů a to je léto - jakoby cca 23 st. C. a to je ta dobrá spotreba. Odzkoušené a v pohode do -1 st. C. Spotreba šla skutečne velmi rapidně dolů. Příjemné pro peněženku.
- Reklama
- Blue Lanos
Re: Opačně..............
Aha dik:oops: ja to nejak spatne precetl A ked bude dlhodobo povedzme -10°CMiloss píše:To: Blue Lanos
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
No já asi mám nějaký divný auto, v létě jezdím do 9 a v zimě mi to žere minimálně stejně, možná i míň a to ještě většinou mám rakev s lyžema na střeše! Akorát ty couračky po Praze se studeným motorem se Nubi moc nelíbí
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Včera jsem to zrovna počítal 43,6 litrů a natočeno 534 km , takže 8,16 na 100 . Bylo v tom Krkonoše a zpět cca do 300 km , ostatní Praha a okolí . šestnáctistovka je hold šestnáctistovka
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
tak jsem si dal do MDAc telefonu program radialfuel , ktzery me kontroluje spotrebu .. zatim jsem cepoval 2x a spotreba 12,55l na 100 ... LPG ... no katastrofa..ale pocital jsem s timze to bude 12..ach jo..
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Tak ja s 1.6 kombikem, LPG ted momentalne 10.18 l/100 km, ale doufam, ze se to jeste zlepsi. Po posledni kontrole mi docela vyskocila spotreba (obcas i kome 11 l/100 km), ale bylo to nejspis tim, ze mi pri tankovani foukal plyn kolem hrdla a ze mi resetovali ridici jednotku. Takze to od te doby jde pomalu dolu. Takze ted mam neco mezi 9.6-10.2, podle nalady, pred tim asi mezi 8.8-9.5.DREAM píše:tak jsem si dal do MDAc telefonu program radialfuel , ktzery me kontroluje spotrebu .. zatim jsem cepoval 2x a spotreba 12,55l na 100 ... LPG ... no katastrofa..ale pocital jsem s timze to bude 12..ach jo..
-
Re: Jak snížit spotřebu Nubiry
Měl jsem podobný problém. v servisu mě vyměnili termostat protože se pomalu zahříval motor a proto zůstával dlouho otevřený sytič. Od té doby spotřeba do 8 litrů, na delší vzdálenosti pod 7 l.glady píše:Nemáte někdo prosím zkušenosti se snižováním spotřeby ? Neříkejte mi že když mám 16 ventila 1.6, tak je normální spotřeba kolem 9 litrů ?
Nemáte někdo nějaké typy jak je snížit? Prosím nepiště že mám jezdit s lehkou nohou na plynu, to prostě u takového auta ani nejde. neni to ono. Předem děkuji
- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak snížit spotřebu Nubiry
Super díky za typ!Anonymous píše:Měl jsem podobný problém. v servisu mě vyměnili termostat protože se pomalu zahříval motor a proto zůstával dlouho otevřený sytič. Od té doby spotřeba do 8 litrů, na delší vzdálenosti pod 7 l.glady píše:Nemáte někdo prosím zkušenosti se snižováním spotřeby ? Neříkejte mi že když mám 16 ventila 1.6, tak je normální spotřeba kolem 9 litrů ?
Nemáte někdo nějaké typy jak je snížit? Prosím nepiště že mám jezdit s lehkou nohou na plynu, to prostě u takového auta ani nejde. neni to ono. Předem děkuji
Daewoo Nubira I 1,6/16V CDX, černá sedan plná výbava.
Můj webík se vším :-) http://servisvm.cz a http://firmyzregionu.cz
Můj webík se vším :-) http://servisvm.cz a http://firmyzregionu.cz
Nazdar,
dnes som meral odpor toho termistora (na gumennom nasavacom potrubi) pri vonkajsej teplote okolo 0 stupnov.
Hodnota odporu bola okolo 5600 Ohmov.
Rad by som otestoval pripojenie pevnej hodnoty odporu 1800 Ohmov, ako sa bude motor spravat teraz v zime, takisto aky efekt to bude mat na spotrebu.
Nemate nahodou uz niekto namerane hodnoty odporov pri roznych teplotach ?
Potom dam vediet ako to dopadlo...
dnes som meral odpor toho termistora (na gumennom nasavacom potrubi) pri vonkajsej teplote okolo 0 stupnov.
Hodnota odporu bola okolo 5600 Ohmov.
Rad by som otestoval pripojenie pevnej hodnoty odporu 1800 Ohmov, ako sa bude motor spravat teraz v zime, takisto aky efekt to bude mat na spotrebu.
Nemate nahodou uz niekto namerane hodnoty odporov pri roznych teplotach ?
Potom dam vediet ako to dopadlo...
- Blue Lanos
no hold niekto musi byt pionierom
Prajem vela stastia
Prajem vela stastia
http://www.cardomain.com/id/27101976