TUZING
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Hezký večer všem V pondělí jsem viděl nádherný votuzidlo v Berouně. Škoda, že jsem neměl fot'ák. Byla to Škodivka užovka. Ten maník měl na kapotě něco jako Onduline, to je taková vlnitá střešní krytina, co se dává na baráky. Měl to tam nějak nalaminovaný a čekalo to na lak. Jo a nárazníky měl samozřejmě plastový, asi z Favorita a tak nějak sprasený... Ještě ted' padám ze židle, když si na to vzpomenu Vždycky, když vidím takový prima votůzo, žasnu a je to lepší, než program v bedně na Silvestra
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Tak ta kapota musela byz kamikadzeJiřík píše:Hezký večer všem V pondělí jsem viděl nádherný votuzidlo v Berouně. Škoda, že jsem neměl fot'ák. Byla to Škodivka užovka. Ten maník měl na kapotě něco jako Onduline, to je taková vlnitá střešní krytina, co se dává na baráky. Měl to tam nějak nalaminovaný a čekalo to na lak. Jo a nárazníky měl samozřejmě plastový, asi z Favorita a tak nějak sprasený... Ještě ted' padám ze židle, když si na to vzpomenu Vždycky, když vidím takový prima votůzo, žasnu a je to lepší, než program v bedně na Silvestra
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele:
Tak , ale ta škodofka se mi líbí , to slušná práce . Jenom přemýšlím , jestli má cenu narvat do starýho krámu tolik peněz . Mimichodem četli jste ve SM z minulého týdne test 120 ve 48km/h 40% čelně do zdi , tam mu asi ani světla z fabky nepomůžou , tyhle auta jsou už za zenitem.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e