centrál na DO
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- simone
- Kontaktovat uživatele:
centrál na DO
Priatelia neviem nájsť PIN na konektore na centrálnom ovládaní na ktorý mám pripojiť napájanie z alarmu aby mi zatvorilo a otvorilo dvere cez DO alarmu. Štandardnde nemám v aute ovlaádanie centrálu na DO. Rele som našiel v kabíne pri nohách aj napájanie ale je toho tam viac a v tej zime neradno experimentovať a prechladnúť. Robil to niekto z Vás??
- Reklama
- seky
- Kontaktovat uživatele:
Ak tam nemaš štandardný centrál skús napojit ovládanie od alarmu (zamkni , odomkni ) na káble od riadiacého motorčeka na centrál,ktorý je vo vodičových dverách.Robil som to tak kolegovy na nexiu.Musíš zistiť na ktorých kábloch je kostra ,keď zamkneš príp. odomkneš dvere.
TACUMA 1.6/16V LPG Magic3 , strieborna 92U , JVC KD-R801
Ten anonym jsem já a prosím admina ať to smaže,
tak tady je komplet central:
fotnul jsem to digitálem přímo z monitoru, omlouvám kvalitu, nechtělo se mi v adobe readru zkoumat, jak to převést do nějakého obrázku. Ze schematu vyplývá, že odemykání a zamykání klíčem ve dveřích řidiče je drát bílej a světle modrej a přepíná se kostra buď tam nebo tam a centrál odmyká, či zamyká jako s klíčem. Pak je tam ještě jedna možnost napojení přímo do jednotky centrálu a to by mělo být nahoře (keyless entry) tedy světle modrýs bílým pruhem a žlutý vodič je to píchnutý na pin 7 a 1 na jednotce centrálu, a dejte vědět jak jste to zmákli. Koupil jsem si taky alarm s dálkou, kterou si chci dát za origo alarm s dálkou, kterej mi přestal makat.
hoši GOOD LUCK
tak tady je komplet central:
fotnul jsem to digitálem přímo z monitoru, omlouvám kvalitu, nechtělo se mi v adobe readru zkoumat, jak to převést do nějakého obrázku. Ze schematu vyplývá, že odemykání a zamykání klíčem ve dveřích řidiče je drát bílej a světle modrej a přepíná se kostra buď tam nebo tam a centrál odmyká, či zamyká jako s klíčem. Pak je tam ještě jedna možnost napojení přímo do jednotky centrálu a to by mělo být nahoře (keyless entry) tedy světle modrýs bílým pruhem a žlutý vodič je to píchnutý na pin 7 a 1 na jednotce centrálu, a dejte vědět jak jste to zmákli. Koupil jsem si taky alarm s dálkou, kterou si chci dát za origo alarm s dálkou, kterej mi přestal makat.
hoši GOOD LUCK
Naposledy upravil(a) Richard dne stř pro 28, 2005 22:40, celkem upraveno 1 x.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Re: cečntral
Do písmene správná řeč..... Já takysimone píše:tak este som to neuroébil zakritoval som to a odomykam klučom až na jar . Vonku je kosa seriem nato
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
ja ted delal na rychlovku e-shop jednem autodilum .. a zaujal me tam autoalarm + do central za litr ... a asi za 1500 maj i s okynkama... volal sjem jim,a ze prej me to zadaco namontujou akorat ze nezna daewoo,ze na to bude muset kouknout...
http://www.autobroz.cz/product_info.php ... 4ce5326a48
http://www.autobroz.cz/index.php/cPath/23_42_26
http://www.autobroz.cz/product_info.php ... 4ce5326a48
http://www.autobroz.cz/index.php/cPath/23_42_26
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
ja prave zil v dobe kdy tyhle vec i nejdou pod 4ku, no hned na jare jdu do montaze , resp. si to necham namontovatRichard píše:Dreame, já taky koupil celej novej alarm s DO za 1060 i z dopravou
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak