Tak, přátelé jsem v pr...
Dneska mi začal bouchat. Ne pořád. Když je pod plynem a zatočí se. Nejhorší je to při rozjezdu.
Má někdo přehled o ceně za výměnu? Díky Jirka
Kyneťák....
Moderátor: Blue Lanos
- j.verny
- Kontaktovat uživatele:
Kyneťák....
Espero 1.8 CD, černá metal., Korea, plná výbava... Jsem happy
- Reklama
- j.verny
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, to zní zajímavě. Ptal jsem se na cenu homokloubu v prodejně a tam mi řekli cenu skoro 3500,- Kč.
Takhle, výměným způsobem repas vypadá mnohel líp.
Volal jsem tam a dali mi číslo na pobočku do Ústí nad L. Tam to mám cca 20km.Doufám, že to dopadne dobře.
Díky za info.
Takhle, výměným způsobem repas vypadá mnohel líp.
Volal jsem tam a dali mi číslo na pobočku do Ústí nad L. Tam to mám cca 20km.Doufám, že to dopadne dobře.
Díky za info.
Espero 1.8 CD, černá metal., Korea, plná výbava... Jsem happy
No Kynetak ?
Uz rok objavujem co mi to na espere buchoce... jazdim 30tic rocne.. a ako to buchoce uz som 30 urcite urobil... no buchoce to viac a viac .. a v poslednom momente mam pocit ze ak poriadne slapnem na plyn pri rozbehu tak ako by to zacalo skakat (ako ked poskakuje spojka) a potom sa to nejak chyti a ide.. ked sa rozbieham na pol plynu tak je to ok...
Je to kynetak ?
Buchoce to, tazko povedat odkial, skor som obvinoval tlmic, ale myslim ze to je kyneticky klb... ma niekto skusenosti ? Kolko stoji vymena v SR a kde sa da urobit ? .. som z BA
No a este ma napadla jedna zalezitost .. pomerne pravidelna ale neopakovatelna ak sa prave stala... : Ked otocim kola do krajnej pravej polohy a potom tocim spat a cuvam tak to poriadne buchne, citit to na volante a pocut ale inak nic, auto slape ako nic...
pomooooc, bojim sa ze sa mi to za jazdy vzprieci a vletim neikam do kanala (zase)
Pozdravujem.
Je to kynetak ?
Buchoce to, tazko povedat odkial, skor som obvinoval tlmic, ale myslim ze to je kyneticky klb... ma niekto skusenosti ? Kolko stoji vymena v SR a kde sa da urobit ? .. som z BA
No a este ma napadla jedna zalezitost .. pomerne pravidelna ale neopakovatelna ak sa prave stala... : Ked otocim kola do krajnej pravej polohy a potom tocim spat a cuvam tak to poriadne buchne, citit to na volante a pocut ale inak nic, auto slape ako nic...
pomooooc, bojim sa ze sa mi to za jazdy vzprieci a vletim neikam do kanala (zase)
Pozdravujem.
Espero 1.5DOHC LPG, elektrony, tazne 155tis km
Re: klb
No zistim ci pasuje, ale tipol by som ze ano...simone píše:Ak pasuje z Nexie tak mám 4 ks na predaj!!!!! tie homo klby
Kolko by si chcel za vsetky ? pripadne predas aj cast ? (1-2ks) alebo mam vymenit naraz vsetko ?
V.
Espero 1.5DOHC LPG, elektrony, tazne 155tis km