Tie vyhrievané zrkadlá sú aj elektricky ovládané čí manuálne?LIFELIKE píše:Tak je to cca 6 tisíc za nové zrkadlá + práca.
Je to dosť drahý špás... ale uvidíme.... aspoň mám nový cieľ :-)
Vyhrievanie spätných zrkadiel
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Mám i mlhovky a představoval jsem si, bůhvíco to nebude (u předchozího auta jsem je neměl). Jsem dost zklamaný, moc to nepomáhá. Mám dojem, že svítí hlavně do stran, viditelnost dopředu je skoro stejná jako bez mlhovek.Qtinka píše:Tak ja som celkom rada ze mam vyhrievane zrkadla ( su aj elektricky nastavitelne) hlavne teraz v zime, ale je to super aj ked len prsi - hned je lepsi vyhlad. Hmlovky mi zatial VOBEC nechybaju, tak dufam ze ani nebudu
Hrozně mi chybí zadní stěrač (u sedanů se nemontuje)
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
Přední mlhovky na málo autech svítí tak, že je něco vidět. Na většině to zvýší viditelnost jen o trošku. U aut, se kterými jsem se dostal do styku, za něco stály mlhovky jen na starým Hyunday Pony.Mirek píše:Mám i mlhovky a představoval jsem si, bůhvíco to nebude (u předchozího auta jsem je neměl). Jsem dost zklamaný, moc to nepomáhá. Mám dojem, že svítí hlavně do stran, viditelnost dopředu je skoro stejná jako bez mlhovek.Qtinka píše:Tak ja som celkom rada ze mam vyhrievane zrkadla ( su aj elektricky nastavitelne) hlavne teraz v zime, ale je to super aj ked len prsi - hned je lepsi vyhlad. Hmlovky mi zatial VOBEC nechybaju, tak dufam ze ani nebudu
Hrozně mi chybí zadní stěrač (u sedanů se nemontuje)
Stěrač zadního skla se nemontuje na žádný sedan, aspoň jsem ho na žádným ještě neviděl.