centrál alarm na kombi Nubira model 1
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- simone
- Kontaktovat uživatele:
centrál alarm na kombi Nubira model 1
Priatelia kto z Vás má Nubiru 1 kombi model SX , potrebujem vedieť či na 5dverách ako máte vyriešené centrálne otváranie lebo mne sa dá otvárať iba klúčikom a chcem to spraviť cez centrál že ked otvorím cez DO aby som mal otvorené aj 5 dvere.
- Reklama
Re: centrál alarm na kombi Nubira model 1
Divím se že ti to nejde,já mám seriově montovaný centrál a otvírá všech pět dveří.Motorek centrálu u pátých dveří máš?simone píše:Priatelia kto z Vás má Nubiru 1 kombi model SX , potrebujem vedieť či na 5dverách ako máte vyriešené centrálne otváranie lebo mne sa dá otvárať iba klúčikom a chcem to spraviť cez centrál že ked otvorím cez DO aby som mal otvorené aj 5 dvere.
Nubira 1.6 SE Combi 1998
Nexia 1.5 DOHC 16V 1997
Nexia 1.5 DOHC 16V 1997
Já mám taky kombi a při otevření klíčem u řidiče se automaticky odemčou i zadní dveře.Zkus se podívat jestli máš u pátého zámku servomotorek. Pokud ne bude potřebe tam dodat(cca 230Kč) a natáhnout vedení (max 2 hodiny)Potom to musí chodit jak s klíčem tak přes DO.Já tam DO taky montoval dodatečně.simone píše:Palo ked zavriem pri vodičovi tak všetky mi uzavrie ale piate tie nie. Teraz montujem alarm a ovládanie cez DO a preto mi bude blbe otvarať piate dvere klučikom. Priúpomínam že mám kombi a ani v kabíne tu páčku pri sedadle nemám iba na otváranie benzínu
Nubira 1.6 SE Combi 1998
Nexia 1.5 DOHC 16V 1997
Nexia 1.5 DOHC 16V 1997
Mrkni pod to polstrování , už se to tu řešilo :
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php ... +dve%F8%ED
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php ... +dve%F8%ED
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Ahoj,
nevěděl bys jste někdo kde bych mohl sehnat takový ten senzor nebo je to spínač jak je v kufru u zámku a kde ho maji a taky co stojí? Už mi uplně odešel a nesvíti mi tak kontrolka otevřeného kufru na palubovce, světlo v kufr a tim padem nefunguje na kufr ani alarm..Poprvé sem ho prostřikal sprejem na kontakty, pak to ještě chvilku fungovalo a teď už nic..
nevěděl bys jste někdo kde bych mohl sehnat takový ten senzor nebo je to spínač jak je v kufru u zámku a kde ho maji a taky co stojí? Už mi uplně odešel a nesvíti mi tak kontrolka otevřeného kufru na palubovce, světlo v kufr a tim padem nefunguje na kufr ani alarm..Poprvé sem ho prostřikal sprejem na kontakty, pak to ještě chvilku fungovalo a teď už nic..
Nubira HB 2.0 CDX, r.v.98, plná výbava
Mě dálka umřela, a tak používám je klíč, ale bacha na 5 dveře zůstává viset ta otvírací klika nad zadní značkou a pokud není v základní poloze tedy nevrátila se vlivem špíny a koroze zpět sama centrál vzadu nefunguje. Musí se buďto promazat a vyčistit, nebo po otevření ho vrátit do zakladní polohy ručně.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502