Novinky na foru
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Tak jsem ve foru zase mazal
Odstranil jsem sekci JAK NA TO, nebot tam bylo za pul roku existence celkem asi 20 rekaci na 4 temata, takze vyznam temer zadny tato kategorie nemela.
Pokud ale mate navrh, jaka dalsi by se zde hodila, tak sem s tim
Odstranil jsem sekci JAK NA TO, nebot tam bylo za pul roku existence celkem asi 20 rekaci na 4 temata, takze vyznam temer zadny tato kategorie nemela.
Pokud ale mate navrh, jaka dalsi by se zde hodila, tak sem s tim
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nová tlacitka:
Vadi vam english napisy nebo to mam predelat na CZ?
Vadi vam english napisy nebo to mam predelat na CZ?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Casem to do CZ predelam, ale musim najit ten spravnej font
A SZ ted neni SZ, ale PM
A SZ ted neni SZ, ale PM
Vzdy uz je mas v podpisu i profiluAkri píše:Pár nových smajlíků by nemohlo být?
Pridal jsem mod, aby byl videt na hlavnis trane u kazde sekce posledni prispevek, snad se vam to bude hodit
Zatim nic, mas nejaky napad?Akri píše:Co se chysta noveho s Novym rokem?