lišty
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Je to strašná "drbačka", jde to šíleně pomalu. Marek z Hradce to už sundal, já se na to stále chystám... technický benzín nebo takový gumový kotouč (vzdáleně připomíná flexu), kterým to jde prý nádherně dolů. Ale je to hodně drahý...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Nenechává. Tempem na staré laky jsem sundaval asfalt z boku auta, poté co jsem v Litvě vlítnul do čerstvé silniceIvan píše:Tempem na starý lak?
Nenechalo to stopy na laku?
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Jak pise Ivan ten gumovej kotouc je nejlepsi. Jedna strana max. pul hodky Ten kotouc stoji asi 500kc, ale zase ti zbyde jeste na par dalsich nexii, kdyz se u tebe stavi a muzes na tom vydelat
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Uz bez list, myslim ze to vypada lip, hlavne na tmavym aute, na stribrnym nebo svetlym bych je asi nechal
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ten kotouc vypada jako houba-hrib, ten matros z jakyho je to je neco jako skolni guma
Ja nekde zjistim jak se to presne jmenuje, ale slo mi to v pohode, pucil mi to kamos, ja delal jednu stranu pores pul hodky a on mel tu druhou za 10 minut, takze ale zase jde o to jak se k tomu clovek postavi. Ja si svy auto znicit nechtel
Ale je pravda ze to vypada lip, i kdyz by to chtelo dat pryc i ty v prednim a zadnim narazniku, aby to ladilo...
Ja nekde zjistim jak se to presne jmenuje, ale slo mi to v pohode, pucil mi to kamos, ja delal jednu stranu pores pul hodky a on mel tu druhou za 10 minut, takze ale zase jde o to jak se k tomu clovek postavi. Ja si svy auto znicit nechtel
Ale je pravda ze to vypada lip, i kdyz by to chtelo dat pryc i ty v prednim a zadnim narazniku, aby to ladilo...
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Výrobce jsem si taky někdy někam psal, zkusím to najít...
Nexia² project
No Ivane super a co jeste cena?
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
to Milosh: to už bys chtěl moc ale mám dojem že je to mezi pětikilem a tisícovkou...
to Franta: jasně, lišta má svoje výhody!
to Franta: jasně, lišta má svoje výhody!
Nexia² project