Espero sraz s kolegy Poláky
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Espero sraz s kolegy Poláky
Zdravím! Psal mi jeden týpek z Espero.of.pl jestli nechceme udělat příští rok Espero sraz... Uskutečnil by se asi někde na hraních s Polskem.. Ať je to přece jen fér pro obě strany.. Co vy na to??
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
- Reklama
Re: Espero sraz s kolegy Poláky
To by mohlo byť super, aj keď na harnice to mám dobre ďaleko...T-PK píše:Zdravím! Psal mi jeden týpek z Espero.of.pl jestli nechceme udělat příští rok Espero sraz... Uskutečnil by se asi někde na hraních s Polskem.. Ať je to přece jen fér pro obě strany.. Co vy na to??
...ale poliaci majú zaujímavé autá...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Re: Espero sraz s kolegy Poláky
Však stačí kouknout na fotogalerii umístěnou na Esperáckém webu.. Takových 80% je od poláků...peter NR píše:To by mohlo byť super, aj keď na harnice to mám dobre ďaleko...T-PK píše:Zdravím! Psal mi jeden týpek z Espero.of.pl jestli nechceme udělat příští rok Espero sraz... Uskutečnil by se asi někde na hraních s Polskem.. Ať je to přece jen fér pro obě strany.. Co vy na to??
...ale poliaci majú zaujímavé autá...
Inspirace:
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
- Blue Lanos
zaujimava cholka
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Jasně, sranda nesmi chybět, ale ted s šefikem řešíme jak upravit přední masku na espu, neměl bys někde v archivu foto nejakyho zajimavyho řešení pro inpiraci...?T-PK píše:Mno,mno... Stačí mi jak vypada jeji "mladý" a neprudil bych.. Stejně,tady jde o autoOlda píše:Ta capka se tvaří jako kdyby ji sebrali hračky
Pozri si polské espero weby... budú ti tiecť slinky ako mne...Olda píše:Jasně, sranda nesmi chybět, ale ted s šefikem řešíme jak upravit přední masku na espu, neměl bys někde v archivu foto nejakyho zajimavyho řešení pro inpiraci...?T-PK píše:Mno,mno... Stačí mi jak vypada jeji "mladý" a neprudil bych.. Stejně,tady jde o autoOlda píše:Ta capka se tvaří jako kdyby ji sebrali hračky
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak,řeší to fotogalerie na http://espero.daewooclub.com
no, som to ja ale vták... miesto toho aby som propagoval náš..., píšem o polských...weboch...T-PK píše:Přesně tak,řeší to fotogalerie na http://espero.daewooclub.com