kurenie

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
marian

kurenie

Příspěvek od marian »

som majitelom nubira kombi 2.0 a mam problem s kurenim.poradte niekto prosim. vdaka!
Reklama

Richard

Příspěvek od Richard »

Jakej problém? Netopí, nebo topí moc? Všeobecně jsem zde už psal, že dle mého názoru Nubira moc netopí. Chce to dobrej termostat!
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
vlado

topení

Příspěvek od vlado »

Já osobně mám tu zkušenost,že topení nabíhá strašně pomalu a i při zahřátém motoru je to nic moc.Předesílám,že termostat je vyměněný, no a v servisu klasicky tvrdí,že neví čím to je.Poradí někdo ? Díky.[/quote][/u][/i][/b]
Pavel Beneš

Příspěvek od Pavel Beneš »

tak to já si nemůžu stěžovat po 3 minutách fouká teplý vzduch a jen kolem -20 jezdím víc jak 2. rychlost větráku (asi fouká nejtepleji když je na pozici tělo nohy nebo nohy), teď jde o to, jestli nejsem moc studenomilný....
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
marian

Příspěvek od marian »

rucicka teplomeru mi stoji nad štvrťkou anie a nie vist viššie! neviem ci je zaseknuty termostat alebo upchaté kúrenie! ale kúriť nekúry!v akej polohe by mala byt rucicka teplomeru?
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Ručíčka teploměru je asi milimetr před polovinou.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
marian

Příspěvek od marian »

dnes rano som zakryval celi chladič a ručička mi višla asi do tej polohi. ale vikuruje iba minimum!foter má espero a tam sa rucicka pohibuja medzi polkou a trištvrte.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

dnes rano som zakryval celi chladič a ručička mi višla asi do tej polohi. ale vikuruje iba minimum!foter má espero a tam sa rucicka pohibuja medzi polkou a trištvrte.

nieje I ako Y
Palo

Příspěvek od Palo »

Já mám ručku stabilně max. v 1 /3 a topení funguje super. Asi záleží na konkrétním teploměru.
Nubira 1.6 SE Combi 1998
Nexia 1.5 DOHC 16V 1997
simone
Kontaktovat uživatele:

kurenie

Příspěvek od simone »

Tiež sa mi zdá že v Nexii to bolo omnoho lepšie!! aj skôr kúrilo aj teplejší vzduch
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“