NOVE PRISPEVKY
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
NOVE PRISPEVKY
Kolegovia v rozhovore s clenmi DAEWOOCLUBU sme sa zhodli ze forum upada Treba zakladat nove prispevky Nech to tu trochu ozije
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
now: BMW 7
- Reklama
Re: NOVE PRISPEVKY
tak to si tiez myslim. V lete to tu bolo o dost lepsie (viac srand a tak)kaso píše:Kolegovia v rozhovore s clenmi DAEWOOCLUBU sme sa zhodli ze forum upada Treba zakladat nove prispevky Nech to tu trochu ozije
Daewoo RACER 1.5GSi rv. 1993
ja se opet brzy zapojim, ted predelavam tuning forum, ale az bude hotovo zase tady budu otravovat
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pěkný dobrý den. Stále drobný sněháňky,kolem nulykaso píše:Kolegovia v rozhovore s clenmi DAEWOOCLUBU sme sa zhodli ze forum upada Treba zakladat nove prispevky Nech to tu trochu ozije
Já bych to neviděl tak zle Vždyť je na forů přihlášených přez tisícovku lidí! Teď si představ,že by každý napsal jeden příspěvek denně!!
Stačilo by jeden za týden a už by to byly pomalu dvě stoky denně
A není každý Palacký Já bych to nechal.Protože když by se všichni rozepsali tak by Miloš musel udělovat kvóty
Ať nám jezdí a nezlobí
- Blue Lanos
TY mas najviac co hovorit o upadku Za mesiac oktober a do polovice novembra si sem ani netukol a hovoris ze to tu upada....kaso píše:Kolegovia v rozhovore s clenmi DAEWOOCLUBU sme sa zhodli ze forum upada Treba zakladat nove prispevky Nech to tu trochu ozije
Som sa ti napisal SS a navolal a ty nic ale to je ina story
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
asi stárnem a času nebejvá nazbyt. Podmínky se měněj... Třeba u mně po změně z ADSL na GPRS jsem opustil 2 fora... tak buďte rádi, že jsem alespoň tady
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- fireman
- Kontaktovat uživatele:
]Rebro[ píše:Nerieš tomipo píše:Ja mám podobný pocit ako ostatní. Trochu to tu zaspáva. Ale tiež by ma zaujímalo, kde sú starí známi ako Rebro, Fireman, Kaso sa už objavil a Akri sa nejak obmedzil. Ale nemá to cenu riešiť...
Neriešte to obaja
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
To je tak, každý má svoje chvíle a život je dosť ťažký, nie vždy sa dá. Ale HLAVNÝ je ten pocit, že sa je kam vrátiť. A ešte Ti tu aj pomôžu!!! No, aj keď nie vždy...
Ale Topol má pravdu! Veď toľko členov je fakt PARÁDA!!!
Ozaj peter dík za kompliment...
Mne skôr prekáža, keď sa zakladajú staroNOVÉ témy, ale to tiež neporiešime, lebo väčšinou to spácha nový člen, ktorému sa to tu všetko nechce čítať! A asi aj ja som bol taký... A už aj to hovorí o tom, že fórum je živé...
Ja by som to nevidel až tak na čierno
A tiež je lepšie písať o niečom, ako o ničom. Kto to má potom všetko čítať???
Ale Topol má pravdu! Veď toľko členov je fakt PARÁDA!!!
Ozaj peter dík za kompliment...
Mne skôr prekáža, keď sa zakladajú staroNOVÉ témy, ale to tiež neporiešime, lebo väčšinou to spácha nový člen, ktorému sa to tu všetko nechce čítať! A asi aj ja som bol taký... A už aj to hovorí o tom, že fórum je živé...
Ja by som to nevidel až tak na čierno
A tiež je lepšie písať o niečom, ako o ničom. Kto to má potom všetko čítať???
Naposledy upravil(a) RoSta dne pon lis 21, 2005 01:05, celkem upraveno 1 x.
Já bych to neviděl zase tak černě. Ondráš je pracovně mimo republiku, na fórum se dostane tak jednou za čtrnáct dnů - tři týdny. Hodně příspěvků nylo od něj. Ostatní asi jezdí míň, tak není moc o čem psát. Stejné to bylo minulou zimu. Přes zimu někdo udělá nějakou úpravu na svém miláčkovi a hned bude živěji. A pak bude jaro, budou srazy, nové zážitky a nebudeme stíhat číst. Tak buďme rádi, že to funguje alespoň takhle.
A budu citovat kolegu - ať nám jezdí a nezlobí!
A budu citovat kolegu - ať nám jezdí a nezlobí!