Obišli mi pólku auta kľúčom
Moderátor: Blue Lanos
Ide ma poraziť!!!!!!
Nejaká sviňa v ľudskej koži mi ukradla znak chevy zo zadných dvier. Zostalo tam iba to lepidlo a škrabanec asi od šrobováku až do základnej farby.
Lepidlo som dala už dolu. Na škrabenec mám farbu ..také to pero s farbou...dúfam, že to bude stačiť tým ošetriť ... Našťastie je malý a iba na jednom mieste..
Nebudem tam dávať nové, lebo tie znaky sú dosť drahé a aj tak mi ho určite niekto skoro ukradne....
Ide ma trafiť šľak, aj ked viem, že to asi bola iba otázka času, kedy sa to niekomu zapáči....
Nejaká sviňa v ľudskej koži mi ukradla znak chevy zo zadných dvier. Zostalo tam iba to lepidlo a škrabanec asi od šrobováku až do základnej farby.
Lepidlo som dala už dolu. Na škrabenec mám farbu ..také to pero s farbou...dúfam, že to bude stačiť tým ošetriť ... Našťastie je malý a iba na jednom mieste..
Nebudem tam dávať nové, lebo tie znaky sú dosť drahé a aj tak mi ho určite niekto skoro ukradne....
Ide ma trafiť šľak, aj ked viem, že to asi bola iba otázka času, kedy sa to niekomu zapáči....
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- Reklama
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
To je osud...nám kdysi ještě na Mercedesu 123 Piánu nějakej čuramajzlík páčil ten mercedesáckej znak z kapoty. Chytil jsem ho při činu, ale zdrhl...a znak mu vypadl z ruky...tak mám doma od té doby suvenýr...už jsem přemýšlel o montáži na Racera
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
O tom jsem už slyšel, údajně je to obvyklý trik, který každý pojišťovací agent/likvidátor zkouší.PavelZ píše:Neni to jedno, zalezi na smlouve, nekdy je to tak, ze kdyz policie pachatele chyti, musis to uz vymahat na pachateli a pojistovna nic neplati.
Správně je to tak, že pojišťovna zaplatí pojistné plnění bez ohledu na to, jestli je známý viník. Pokud je viník známý, vymáhá to od něj pojišťovna a ne ty. Většinou si smlouvy, které podepisuju, podrobně pročítám a nikdy jsem podmínku známý/neznámý viník neviděl.
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
Pěkný dobrý večer Mírný severák -3 st asi 8 cm sněhuLIFELIKE píše:Ako tak som to dala do poriadku, ale je to bez toho chevy znaku také škaredé
a navyše mám z toho veľmi zlú náladu ....
LIFELIKE zkus si říct že na každou svini se vaří voda!
Aspoň mě se aspoň potom trochu uleví!
Ať nám jezdí a nezlobí
Nevím, co z toho ti zloději mají. Na prsty bych jim dal palečnice, jako v 17. stol. při inkvizicích. Nejhorší je, že při tom kradení poškodí lak. To má pak člověk po náladě.LIFELIKE píše:Ide ma poraziť!!!!!!
...a niekedy aj prevalia kufor - ako keby ten esperácky trojuholník bol neviem čo.... teraz tam mám totoJiřík píše:Nevím, co z toho ti zloději mají. Na prsty bych jim dal palečnice, jako v 17. stol. při inkvizicích. Nejhorší je, že při tom kradení poškodí lak. To má pak člověk po náladě.LIFELIKE píše:Ide ma poraziť!!!!!!
https://www.chevroletclub.cz/album_thumbna ... pic_id=852
https://www.chevroletclub.cz/album_thumbna ... pic_id=853
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V
Ďakujem za podporu..... dnes je to už lepšie ako včera .... asi je to pravda, že ráno je múdrejšie večera a a týka sa to aj vášní.... hlavne tých negatívnych
Neplánujem kupovať nový znak chevy, ale uvažujem zohnať nálepku so znakom a nalepiť. To nikoho nebude iritovať hádam...
Neplánujem kupovať nový znak chevy, ale uvažujem zohnať nálepku so znakom a nalepiť. To nikoho nebude iritovať hádam...
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
znak Chevy
Znak mi ukradli (chvalabohu) naposledy v roku 1995 z novej Felície - a tiež som penil. Ja som si kúpil vtedy nový a nalepil ho späť, to odporúčam spraviť aj Vám. Auto bez znaku alebo s náhradami nie je celkom ono. Ten znak ukradol nejaký malý chlapec (rátam medzi 8. až 11. rokom) a druhý už nebude potrebovať , ibaže by is z toho urobili preteky v škole, kto z nich má viacej znakov...). Držím palce a prajem pevné nervy. __________________________________
pages 1x Leganza 2,0 a 1x Laceti 1,6.
pages 1x Leganza 2,0 a 1x Laceti 1,6.