*** Digitální palubak ***

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Zamčeno
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Tak dejte hlavy dohromady a zjistete skutecnej pocet a ja zjistim mezitim ten prevod penez do SSSR :lol:
EDIT: tak jsem zjistil, ze se jedna pouze o 4ks?? Vado, Blue, EmKas a Edizon? :roll: No to jen ta doprava na jednoho cloveka bude vychazet okolo 500kc :shock:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Reklama

Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Poplatek za prevod penez systemem Western Union se v nasem pripade pohybuje asi 1150kc, tak to sesumiruju.......
1150kc poplatek za prevod penez
76 dolaru + DPH za dopravu mezinarodni kuryrni sluzbou DIMEX/do 4 dnu je to doma/
400 dolaru za 4 ks palubaku
No tak to promyslete, nez se neco podnikne, chlapi :lol:
romeo_neprihlaseny

palubak Lacetti

Příspěvek od romeo_neprihlaseny »

Akri píše:Poplatek za prevod penez systemem Western Union se v nasem pripade pohybuje asi 1150kc, tak to sesumiruju.......
76 dolaru + DPH za dopravu mezinarodni kuryrni sluzbou DIMEX/do 4 dnu je to doma/
ked mi niekto zisti, ci sa robi anglicka verzia pre Lacetti, tak aj ja by som do toho isiel. Inak Western sa mi nepaci celkom.. Preco nie bankovy prevod ?
Návštěvník

Re: palubak Lacetti

Příspěvek od Návštěvník »

romeo_neprihlaseny píše:
Akri píše:Poplatek za prevod penez systemem Western Union se v nasem pripade pohybuje asi 1150kc, tak to sesumiruju.......
ked mi niekto zisti, ci sa robi anglicka verzia pre Lacetti, tak aj ja by som do toho isiel. Inak Western sa mi nepaci celkom.. Preco nie bankovy prevod ?
Prevod v dolarech je v bance zhruba stejne drahy a navic je to slozitejsi! WU je platba v podstate online a nevim co mas proti :shock: ale jestli nemas problem z uctu posilat USD, muzes to zaridit, u me je to slozity v WU platis CZK a platba dojde v USD :)
Akri
Kontaktovat uživatele:

Re: palubak Lacetti

Příspěvek od Akri »

Anonymous píše:
romeo_neprihlaseny píše:
Prevod v dolarech je v bance zhruba stejne drahy a navic je to slozitejsi! WU je platba v podstate online a nevim co mas proti :shock: ale jestli nemas problem z uctu posilat USD, muzes to zaridit, u me je to slozity v WU platis CZK a platba dojde v USD :)
To jsem byl ja, sokol-strazce noci :lol:
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Mohol by mi niekto please zhrnúť:
1) ktorý computer sa objenáva + odkaz?
2) celková cena?
3) doprava (kto a kam to bude objednávať) a spôsob platby?
4) computer komunikuje iba po rusky či aj anglicky?

Vopred ďakujem, naoyaj sa mi nechce čítať osem strán príspevkov.
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

mipo píše:Mohol by mi niekto please zhrnúť:
1) ktorý computer sa objenáva + odkaz?
2) celková cena?
3) doprava (kto a kam to bude objednávať) a spôsob platby?
4) computer komunikuje iba po rusky či aj anglicky?

Vopred ďakujem, naoyaj sa mi nechce čítať osem strán príspevkov.
computer by to byl z http://www.carset.ru
cenu jsem vypsal s dopravou a prevodem penez v predeslem prispevku a kdyz bude zajem, objednavam to ja, pro lanos umi computer i anglicky, staci si vybrat :)
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

...aleboooo :roll: vado mal rozpisany debat na ten Pilot07 ten je akurat troska lacnejsi :roll: treba sa s nim dohodnut ked tu bude ;)
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

Blue Lanos píše:...aleboooo :roll: vado mal rozpisany debat na ten Pilot07 ten je akurat troska lacnejsi :roll: treba sa s nim dohodnut ked tu bude ;)
Hej, mal som kontakt na ten lacnejsi. Este v utorok som im zase napisal. Chcel som vediet sposob dopravy a celkovu cenu. Platba by mala ist cez WU (za comp), o doprave som zatial nic nevedel. Ale zatial ziadna odozva na mail.
Inak,ja by som to zobral aj za tych 500 navyse.

Pre tych, ktori si neprecitali predchadzajucu debatu:
Na carset.ru su aj verzie pre ine auta, ako lanosy, staci si vybrat. A potom len sa zapisat na
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=4436
aby bolo tych compov co najviac, bude lacnejsia doprava na jedneho.

Navrhujem pockat do konca buduceho tyzdna (27.11), a potom to kupit (ak budu ostatni suhlasit). Idem dat odkaz aj to technickej sekcie, mozno sa zopar ludi aj prida.
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Blue Lanos

Tak som dnes pozeral foto lanosovych paluboviek v Ukraine a vsimol som si, ze oni tam nemaju tu ledku imoblizera :shock: :shock: pri hodinach a ta je spojena priamo v tom hodinovom celku. Je taktiez napajana s toho isteho konektoru :!: :!:

Takze ked tam dame Car computer co potom budu ostatne kable rovnake a o blikajucu ledku prideme :?: :?: :?:

Tot takato zavazna otazka!!! Myslim, ze raz to tu nacrtol i pan Krticka :idea:

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) Blue Lanos dne pát lis 18, 2005 16:41, celkem upraveno 1 x.
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Obrázek
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Me zadal i Vojta jestli by se to nedalo koupit az na jare, ze by potom chtel taky, osobne si myslim, ze by se naslo zajemcu jeste vic ;)
Blue Lanos

....asi budeme muset pockat do jara mam taky dojem aby sa to vsetko vykrystalizovalo :roll: treba aspon 10 zaujemcov aby to malo vyznam.
Bude tomu treba spravit lepsiu osvetu atd... :idea:
Obrázek
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Blue Lanos píše:....asi budeme muset pockat do jara mam taky dojem aby sa to vsetko vykrystalizovalo :roll: treba aspon 10 zaujemcov aby to malo vyznam.
myslim, ze kdyz bude i vic kusu, mohla by se pohnout i cena, je jasny, ze to nebudou tisice, ale kazda kacka dobra ne? :oops:
Topol

Příspěvek od Topol »

Blue Lanos píše:....asi budeme muset pockat do jara mam taky dojem aby sa to vsetko vykrystalizovalo :roll: treba aspon 10 zaujemcov aby to malo vyznam.
Pěkný dobrý večer :D Asi 8cm sněhu mírný vítr-S- -3 st :(
Dnes jsem byl v Liberci a kolem 13 hod.taková chumelenice,že nebylo vidět na krok.
Teď už k počítačům.Docela bych do toho taky šel! Ale možná napíšu ptákovinu ale nemá ho už někdo? Že bychom udělali takovou malou exkursi? A když by byl u toho menší plac kde by se nechalo udělat nějaký aspoň malinký rondo ;) Že by to byl takový mykulášský,vánoční nebo novoroční sraz? :lol: Moc mě nenadávejte ale já bych se na něj klidně zajel podívat ;)
Ať nám jezdí s nezlobí! :P
Romeo

lacetti

Příspěvek od Romeo »

ako som povedal, ak mi niekto zisti, ze sa robi anglicka verzia na Lacetti, okamzite jedem chcem !!!!! dokonca som ochotny to poslat cez bank prevod. poplatky za prevod by mali byt nizsie ako cez WU, vlastne sa nas tykaju len poplatky, ktore si bude uctovat korespondencna banka v rusku.

P.S. Ja viem, som otravny s tym Lacettim, ale snad sa niekto najde a zlutuje sa nadomnou... 8) 8) 8)
Lacetti HB 2004, 1.8 CDX, imperial blue, seria ( zatial )
Zamčeno

Zpět na „LANOS“