Hej, vyzera to tak, ze su rozdielne. Ale o tom z www.carset.ru som nenasiel ziadne konkretnejsie informacie, akurat zakladny popis. A navyse je aj drahsi, ze vraj cena 2950 rublov, co je asi 105 USD, ten z tandem-e.com stoji 85 USD a mame podrobny popis. Ja osobne si kupim ten z tandem-e.com.Blue Lanos píše: to vado
patri ti velke dik za vycerpavajuce informacie
Dobre takze aj ja zrejme priklanam k LCD verzii.
Myslis, ze aj tieto dva su rozdielne? podla obrazkov trocha su:
1)http://babelfish.altavista.com/babelfis ... %3fID%3d75
2)http://babelfish.altavista.com/babelfis ... 2f1439.htm
Tazko povedat nakolko su tie obr. ilustracne alebo su realne...
Cena je tam ina ale ak to bude rovnake samozrejme by sme mali jednat s tou lesou spolocnostou
*** Digitální palubak ***
Moderátor: Blue Lanos
- vado
- Kontaktovat uživatele:
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Tak pratele, ja mam domluveno z http://www.carset.ru/shop/index.php?CURRENT_FOLDER=37 i to zaslani, maji i anglickou verzi a po platbe je to do 4 dnu u me , zasilaji to mezimarodni kuryrni sluzbou, ceny dopravy znam a jsou zavisle dle postu objednanych kusu-dle vahy. Tak se rozhodnete, neni v tom problem
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Vzdyt je popis tady Vado! http://www.carset.ru/files/guide/user_guide_tc-3xx.pdfvado píše:Hej, vyzera to tak, ze su rozdielne. Ale o tom z www.carset.ru som nenasiel ziadne konkretnejsie informacie, akurat zakladny popis. A navyse je aj drahsi, ze vraj cena 2950 rublov, co je asi 105 USD, ten z tandem-e.com stoji 85 USD a mame podrobny popis. Ja osobne si kupim ten z tandem-e.com.Blue Lanos píše: to vado
patri ti velke dik za vycerpavajuce informacie
Dobre takze aj ja zrejme priklanam k LCD verzii.
Myslis, ze aj tieto dva su rozdielne? podla obrazkov trocha su:
1)http://babelfish.altavista.com/babelfis ... %3fID%3d75
2)http://babelfish.altavista.com/babelfis ... 2f1439.htm
Tazko povedat nakolko su tie obr. ilustracne alebo su realne...
Cena je tam ina ale ak to bude rovnake samozrejme by sme mali jednat s tou lesou spolocnostou
Kdyz si objednas ten palubak sam, zaplatis vic za dopravu nez stoji cely palubak
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Vdaka za link, ja som ten navod nevedel objavit (hmm, tie pocitace a internet su na mna, ako systemaka pre unix, trochu zlozite ). Tak podla popisu v tom pdf (preletel som to rychlo jednym okom) je to skoro zhodne, co sa tyka parametrov. Je tam niekolko mensich rozdielov (napriklad meranie prejdenej vzdialenosti len do 999.9 km, nie do 9999.9 km, vaecsi odber prudu, maximalne otacky 15000, nie 30000 (myslim, ze to nie je az take podstatne ), celkova spotreba paliva max 999.9, nie 9999.9 l, vaecsia presnost merania spotreby) a este nejake ine, ale nie podstatne rozdiely). Podla navodu nema vystrahy pri dosiahnuti nastavenej rychlosti a otacok, nema budik. Nie je uvedene, ci je mozne regulovat kontrast displeja - dost dolezite, ale nie nutne. A nenasiel som, ci je v dodavke a cene zahrnute aj cidlo na meranie teploty . Ale asi ano. To znamena, ze je (podla popisu) celkovo jednoduchsi, ako ten s tandem-e.com. Ale nie su to veci, ktore by som nutne potreboval k zivotu. Je rozdiel je v cene, tento je drahsi (85 vs. 105 USD). Tak teda neviem Ale ak maju aj anglicku verziu, mas dohodnuty sposob dopravy a bude si ho objednavat viac ludi, tak by som zobral aj ten. Rozdiel v cene nie je az taky velky . Ide len o to, kolko bude stat doprava az ku mne domov.Akri píše: Vzdyt je popis tady Vado! http://www.carset.ru/files/guide/user_guide_tc-3xx.pdf
Kdyz si objednas ten palubak sam, zaplatis vic za dopravu nez stoji cely palubak
OK.
Tak ak to ma byt zavezne a mas to uz pripravene, tak objednaj jeden aj mne. Akurat mi napis, kolko gresli a akym sposobom ti ich mam dopravit.
V.
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Pretoze vyber sa zuzil na pocitace s LCD displejom (aspon tu zatial nikto nedeklaroval, ze chce LED displej), podrobne som prestudoval manualy k pocitacom
1. TC-3.xx zo stranky http://www.carset.ru/shop/index.php?CURRENT_FOLDER=37 a
2. Pilot-07 zo stranky http://www.tandem-e.com/products/1439.htm
mozem teraz napisat ich porovnanie a kompletny popis funkcii a rozdielov medzi nimi (a tym korigovat niektore omyly v mojich predchadzajucich popisoch )
Je evidentne, ze obidva pocitace maju rovnaky HW zaklad, pravdepodobne ten isty chip a displej. Maju uplne rovnaky styl ovladania, sposob prace, zobrazovania. Zoznam funkcii TC-3.xx je podmnozinou funkcii Pilot-07, je to pravdepodobne urcene len verziou firmware.
Jedna velmi podstatna zalezitost: Podla toho, ako som pochopil z navodu TC-3xx, pocitace sa dodavaju v dvoch verziach. Bud so zabudovanym snimacom teploty, alebo s externym (drotom pripojitelnym) snimacom teploty. Pri objednavani treba zadefinovat, ze chceme ten s externym cidlom. Mna nezaujima teplota v aute, ale vonkajsia teplota (kvoli poladovici). S externym cidlom mozno merat aj vnutornu teplotu, so zabudovanym sa vonkajsia teplote merat neda
Popis funkcii a vlastnosti pocitacov, ktore maju rovnake.
(v zatvorke su uvedene hodnory parametrov pre Pilot-07, ak su odlisne od TC-3.xx)
1. Spotreba v lit/hodinu, pri stojacom aute s nastartovanym motorom
2. Spotreba v lit/100km, max 99.9 l/100km, +-3% - pri iducom aute
3. Otacky motora / minutu, max 15000, +-1%, (max 30000)
4. Okamzita rychlost, max 500 km/h, +-0.5% (+-2%)
5. Prejdena vzdialenost od vynulovania, max 999.9 km, +-1%, (max 9999.9 km)
6. Spotrebovane palivo od vynulovania, max 999.9l, +-0.1%, (max. 9999.9l, +-3%)
7. Datum a cas
8. Voltmeter, +-5%
9. Vnutorna alebo vonkajsia teplota, v zavislosti od vyhotovenia, +-3 st.C
10. Dennik jazd. Pamata si 18 poslednych jazd (16 jazd), pre kazdu jazdu si zaznamenava datum, cas, dlzku trvania jazdy, prejdenu vzdialenost, spotrebu, priemernu a max. rychlost. Dalsia jazda je urcena tym, ze auto bude nastartovane min. po 10 minutach od vypnutia motora. V opacnom pripade sa predpoklada, ze je to stale ta ista jazda s prestavkou.
11. Korekcie prejdenej vzdialenosti, otacok a celkovo spotrebovaneho paliva
12. Podsvietenie displeja
13. Nastavenie kontrastu
14. Nastavenie parametrov na tovarenske hodnoty (celkovy reset)
15. Napajanie 6-16V (10-16V)
16. Spotreba 17 mA (10 mA)
17. Spotreba podsvietenia displeja 50 mA
18. Pracovna teplota -25 az +65 st.C
19. Skladovacia teplota -35 az +85 st.C
20. Vaha 150g
21. Rozmery 60x35x25 mm
22. Anglicka verzia (pre Pilot-07 ju este len musia napisat, podmienkou je odber min. 5 ks)
Poznamka: Presnost je udana za podmienky, ze su nastavene korekcne parametre pre otacky, vzdialenost a celkovu spotrebu paliva.
Funkcie, ktore ma Pilot-07 NAVIAC oproti TC-3.xx
1. Zvukova vystraha pri dosiahnuti nastavenej rychlosti, max 500 km/h
2. Zvukova vystraha pri dosiahnuti nastavenych otacok motora, max 30000 ot/min
3. V kalendari zobrazuje aj den v tyzdni
4. Budik
5. Zaheslovanie nastavovania parametrov pocitaca
6. Taxameter, t.j. tieto funkcie
- nastavenie ceny za km
- pocitanie ceny za jazdu, max 999.99 hrivien
- cena za nastup
- cena za prestoj / min
- prejdena vzdialenost danej jazdy, max 9999.9 km
- cena za danu jazdu
7. Zobrazenie serioveho cisla
Cena TC-3.xx 105USD
Cena Pilot-07 85 USD
Zhrnute: Ak nie je potrebny taxameter, budik a zvukove vystrahy, staci TC-3.xx, na ktory ma uz Akri dohodnuty sposob dodavky. Je paradoxne, ze pocitac s viacerymi funkciami je lacnejsi, ako ten s menej funkciami
Mne staci TC-3.xx za podmienky pritomnosti vonkajsieho cidla teploty.
Teraz uz ostava len na Akrim, kedy dostaneme darcek. Ci na Mikulasa, pod stromcek, alebo ku MDZ (Tym si ZAVEZNE objednavam jeden kus u Akriho )
P.S. Pre kolegu UNIXaka: Vivat SOL10
1. TC-3.xx zo stranky http://www.carset.ru/shop/index.php?CURRENT_FOLDER=37 a
2. Pilot-07 zo stranky http://www.tandem-e.com/products/1439.htm
mozem teraz napisat ich porovnanie a kompletny popis funkcii a rozdielov medzi nimi (a tym korigovat niektore omyly v mojich predchadzajucich popisoch )
Je evidentne, ze obidva pocitace maju rovnaky HW zaklad, pravdepodobne ten isty chip a displej. Maju uplne rovnaky styl ovladania, sposob prace, zobrazovania. Zoznam funkcii TC-3.xx je podmnozinou funkcii Pilot-07, je to pravdepodobne urcene len verziou firmware.
Jedna velmi podstatna zalezitost: Podla toho, ako som pochopil z navodu TC-3xx, pocitace sa dodavaju v dvoch verziach. Bud so zabudovanym snimacom teploty, alebo s externym (drotom pripojitelnym) snimacom teploty. Pri objednavani treba zadefinovat, ze chceme ten s externym cidlom. Mna nezaujima teplota v aute, ale vonkajsia teplota (kvoli poladovici). S externym cidlom mozno merat aj vnutornu teplotu, so zabudovanym sa vonkajsia teplote merat neda
Popis funkcii a vlastnosti pocitacov, ktore maju rovnake.
(v zatvorke su uvedene hodnory parametrov pre Pilot-07, ak su odlisne od TC-3.xx)
1. Spotreba v lit/hodinu, pri stojacom aute s nastartovanym motorom
2. Spotreba v lit/100km, max 99.9 l/100km, +-3% - pri iducom aute
3. Otacky motora / minutu, max 15000, +-1%, (max 30000)
4. Okamzita rychlost, max 500 km/h, +-0.5% (+-2%)
5. Prejdena vzdialenost od vynulovania, max 999.9 km, +-1%, (max 9999.9 km)
6. Spotrebovane palivo od vynulovania, max 999.9l, +-0.1%, (max. 9999.9l, +-3%)
7. Datum a cas
8. Voltmeter, +-5%
9. Vnutorna alebo vonkajsia teplota, v zavislosti od vyhotovenia, +-3 st.C
10. Dennik jazd. Pamata si 18 poslednych jazd (16 jazd), pre kazdu jazdu si zaznamenava datum, cas, dlzku trvania jazdy, prejdenu vzdialenost, spotrebu, priemernu a max. rychlost. Dalsia jazda je urcena tym, ze auto bude nastartovane min. po 10 minutach od vypnutia motora. V opacnom pripade sa predpoklada, ze je to stale ta ista jazda s prestavkou.
11. Korekcie prejdenej vzdialenosti, otacok a celkovo spotrebovaneho paliva
12. Podsvietenie displeja
13. Nastavenie kontrastu
14. Nastavenie parametrov na tovarenske hodnoty (celkovy reset)
15. Napajanie 6-16V (10-16V)
16. Spotreba 17 mA (10 mA)
17. Spotreba podsvietenia displeja 50 mA
18. Pracovna teplota -25 az +65 st.C
19. Skladovacia teplota -35 az +85 st.C
20. Vaha 150g
21. Rozmery 60x35x25 mm
22. Anglicka verzia (pre Pilot-07 ju este len musia napisat, podmienkou je odber min. 5 ks)
Poznamka: Presnost je udana za podmienky, ze su nastavene korekcne parametre pre otacky, vzdialenost a celkovu spotrebu paliva.
Funkcie, ktore ma Pilot-07 NAVIAC oproti TC-3.xx
1. Zvukova vystraha pri dosiahnuti nastavenej rychlosti, max 500 km/h
2. Zvukova vystraha pri dosiahnuti nastavenych otacok motora, max 30000 ot/min
3. V kalendari zobrazuje aj den v tyzdni
4. Budik
5. Zaheslovanie nastavovania parametrov pocitaca
6. Taxameter, t.j. tieto funkcie
- nastavenie ceny za km
- pocitanie ceny za jazdu, max 999.99 hrivien
- cena za nastup
- cena za prestoj / min
- prejdena vzdialenost danej jazdy, max 9999.9 km
- cena za danu jazdu
7. Zobrazenie serioveho cisla
Cena TC-3.xx 105USD
Cena Pilot-07 85 USD
Zhrnute: Ak nie je potrebny taxameter, budik a zvukove vystrahy, staci TC-3.xx, na ktory ma uz Akri dohodnuty sposob dodavky. Je paradoxne, ze pocitac s viacerymi funkciami je lacnejsi, ako ten s menej funkciami
Mne staci TC-3.xx za podmienky pritomnosti vonkajsieho cidla teploty.
Teraz uz ostava len na Akrim, kedy dostaneme darcek. Ci na Mikulasa, pod stromcek, alebo ku MDZ (Tym si ZAVEZNE objednavam jeden kus u Akriho )
P.S. Pre kolegu UNIXaka: Vivat SOL10
V.
- Blue Lanos
Tak Vado takyto vycerpavajuci popisa nemaju ani rusky predajcovia toho car computeru Mas nase uznanie!!!
Podla toho popisu je asi mne zbytocny taxamere (nerobim taxikara) budik (v aute nespim) no a alarm na rychlost alebo otacky by sa zrejme obcas dal vyuzit ale nieje nevyhnutny.
Takze, ked to aj ja zhrniem ak sa Akrimu podari zjednat lepsie podmienky dodavky, postovneho a bude mat to externe cidlo na teplomer a anglicky popis tak jednoznacne mi staci ten TC-3.xx
V pripade zoberiem aj Pilot-07 Co sa tyka odberu si myslim, ze 5 ks by nebom problem ked viem o 4 ludoch. (Ja,Vado,eMKaSk,Edizon) ale vsetko bude zalezat ako sa vyvinu dodacie a financne podmienky
Podla toho popisu je asi mne zbytocny taxamere (nerobim taxikara) budik (v aute nespim) no a alarm na rychlost alebo otacky by sa zrejme obcas dal vyuzit ale nieje nevyhnutny.
Takze, ked to aj ja zhrniem ak sa Akrimu podari zjednat lepsie podmienky dodavky, postovneho a bude mat to externe cidlo na teplomer a anglicky popis tak jednoznacne mi staci ten TC-3.xx
V pripade zoberiem aj Pilot-07 Co sa tyka odberu si myslim, ze 5 ks by nebom problem ked viem o 4 ludoch. (Ja,Vado,eMKaSk,Edizon) ale vsetko bude zalezat ako sa vyvinu dodacie a financne podmienky
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- vado
- Kontaktovat uživatele:
VdakaBlue Lanos píše:Tak Vado takyto vycerpavajuci popisa nemaju ani rusky predajcovia toho car computeru Mas nase uznanie!!!
Stacilo len oprasit vedomosti z rustiny a preluskat tie manualy.
P.S. V manuali k TC-3.xx nie je navod na instalaciu pocitaca do auta, v manuali k Pilot-07 je podrobny (aj s obrazkami) navod, co a kde odkrutit, ako dat dolu palubku, kde ake kable pripojit.
V pripade zaujmu som ochotny (a mozno aj schopny ) prelozit kompletne cely navod aj s postupom instalacie ci uz z rustiny alebo anglictiny. Samozrejme az potom, ked bude definitivne rozhodnute, ktory typ sa nakupi.
No, pokial viem, tak nalavo od hodin je LED immobilizera uz od vyroby a vyrobca to urcite zobral do uvahy, pretoze vyslovene hovori, ze ten comupter je urceny pre Lanos, umiestneny namiesto originalnych hodin. Ine to je, ak tam mas LED od nejakeho pridavneho imobilizera. Ale v tom pripade by nemal byt problem takuto LED niekde presunut.Petr Krtička píše:Nevím, jestli už to bylo řešeno? když je ještě vedle hodin dioda od immobilizeru, vejde se to tam?
V.
lacetti
Ak existuje anglicka verzia s navodom na Lacetti tak by som do objednavky isiel aj ja. Pasoval by tam aj ten to chcete na Lanosa ?
napr. tento by bol priamo na Lacetti, lenze je rusky
http://user.rol.ru/~amigo3/foto_bk3_Che ... acetti.htm
vopred dik za odpovede
napr. tento by bol priamo na Lacetti, lenze je rusky
http://user.rol.ru/~amigo3/foto_bk3_Che ... acetti.htm
vopred dik za odpovede
Lacetti HB 2004, 1.8 CDX, imperial blue, seria ( zatial )
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Aktualni stav je ten, ze je to domluveno, jen by se to objednani nechalo asi na cas pred jarnim celorepublikovem srazu, protoze je to prece jen pro lidi kteri jsou roztrouseni po republice a hlavne ze Slovenska a objednani problem neni, jen bych v tom nerad mel hafo penez delsi dobu, to si myslim, ze je pochopitelnyšemík píše:Muzu se zeptat, jaky je tedy aktualni stav s objednanim / dodavkou tech pocitacu ?
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Blue Lanos
Budu sa muset poslat groše Akrimu inak to nevidim ak to chceme. Tie zrazy su nevyspitatelne a moze sa stat ze to nebude na jar ani v lete ale az v jeseni a dovtedy necakam
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Presne, ani mne sa moc nechce cakat. Som za to, aby sa poslali dengi Akrimu a nech to zozenie. Ide len o to, akou formou mu ich posleme.Blue Lanos píše:Budu sa muset poslat groše Akrimu inak to nevidim ak to chceme. Tie zrazy su nevyspitatelne a moze sa stat ze to nebude na jar ani v lete ale az v jeseni a dovtedy necakam
Akri by mal (na mail, nech to nevycapi pre cely svet) bud udat cislo uctu alebo adresu, kde mu peniaze mozeme poslat. Pripadne sa mozeme zozbierat vsetci zo Slovenska, a poslat to naraz, alebo ich odniest osobne - neviem, co je lacnejsie. Ked budu pocitace u Akriho, tak by asi niekto musel ist po ne do Ciech, pravdepodobne by to vyslo lacnejsie, ako posta.
Co ty na to, Akri
V.
- Blue Lanos
Jasneee mi radi wolika navstiviiime vid??