Natankoval jsem koncem října v Čestlicích v Hypernově do Nexie 50 litrů Naturalu 95 ( tankuju 95 i když je předepsáno 91 oktanů ), byl jsem na suchu nádrž je na 50 litrů, liboval jsem si jak jsem natankoval hypervýhodně s dvojím paragonem na nákup za 750 Kč mi vyšla cena 1 litru na 28,80 Kč. Radoval jsem se jenom do druhého dne. Auto špatně startovalo, zhasínalo, střílelo do sacího traktu. Nejdříve jsem vyměnil svíčky, zapalovací kabely i zapalovací cívku, nic nepomohlo. Proto jsem zajel do zančkového servisu. Po připojení na diagnostiku nezjistili žádné závady na vozidle. Dle servisu se jedná o špatný benzín, v lepším případě s příměsí vody ( lze odstranit Velfobin, ještě lépe obyčejný líh ) v horším případě například příměs nafty. Distribuce PHM záměna cisteren ap. Nechci platit rozbory a hádat se v soudním sporu, proto Vážení nejenom, že nám předkládají zkažené potraviny, dle mediálních zpráv potvrzených ČOI. Navíc nám prodávají prapodivný benzín, nezdá se Vám, že nás mají za voly!
A nebo to je nový marketingový přínos českého vyholeného a patřičně tlustého managera pro hypermakety?
Netankujte HYPERVÝHODNĚ, stojí to moc peněz! Prosím to je moje osobní zkušenost, pokud Vám přijde následně líto nádrž ( pokud jste již natankovali a máte problémy ) vypustit skovejte si aspoň 5-10 litrů, třeba nás bude víc. Bylo by to zajímavé výměna katalyzátorů, servis a to vše na účet HYPERNOVY!
Mějte se fajn serpico